SPOR Haber Girişi : 12 Ekim 2011 22:41

Alibeyköy`de Hedef 3 Puan

Alibeyköy`de Hedef 3 Puan
Süper Amatör 2. Grupta mücadele eden Alibeyköy Spor dördüncü haftanın sonunda 10 puanla lider oldu.
Süper Amatör 2. Grupta mücadele eden Alibeyköy Spor dördüncü haftanın sonunda 10 puanla lider oldu. Alibeyköy Spor Futbol Şube Sorumlusu Kenan Demircioğlu haber sitemize yaptığı açıklamalarda Alibeykö Sporun hedeflerini anlattı.


Geçen hafta Bağcılar Deplasmanını Değerlendir misiniz?
Alibeyköy Spor her geçen gün form grafiği yükselen bir takım. Geçen hafta bağcılar deplasman?ında takım iyi oynadı. İlk golü biz attık. Uzatma dakikalarına kadar mücadele etti. Ve golü bularak haftayı galibiyetle tamamladı. Maçta taraftarlar arsında ufak tefek olaylar çıktı. Bu bizi çok üzdü. Ama Bağcılar Spor başkanına taraftarına ve özelikle centilmence saha içinde mücadele eden futbolcularını kutluyorum. Bağcılar Spor başkanı çok misafirperver davrandı. Kendisine buradan teşekkürü borç biliyorum. Taraftarlar arsında çıkan küçük olaylar misafirperverliğe gölge düşüremez.

Takım İçindeki Uyum Nasıl?
Alınan sonuçlardan da görüyorsunuz. Futbolcu kardeşlerimiz hepsi fedakârca mücadele diyorlar. Çok para veremiyoruz. Bütçemiz sınırlı olan paramızı adaletli olarak dağıtarak tüm futbolcu kardeşlerimizin emeklerinin karşılığını vermeye çalışıyoruz. Bu yıl futbolcular yöneticiler kısaca tüm Alibeyköy?lüler fedakârca takımı bir üst lige çıkarmak için mücadele ediyor. Belediye başkanımız Sayın İsmail Kavuncu ve Eyüp Spor Başkanı Şevket Sever?in başarımızda payları büyük. Kendilerine her zaman minnettarız.

Bu Hafta Rakip Çubuklu Spor ile Oynuyoruz. Takımı Nasıl Görüyorsunuz?
Evet rakibimiz Çubuklu Spor. Şu anda 10 Puanla lideriz. Hedefimiz her hafta olduğu gibi bu haftada centilmence mücadele edip galip gelmektir. Takım iyi oturdu. Daha öncede söylediğim gibi zamanla takım daha iyi olacak. Yeni transferler yaptık. Geçen hafta maçın sonuna doğru maça giren yeni transferimiz Hakkı golü attı. Kendisinden umutluyuz. Yine semtimizin çocuğu olan Barış?ı kaleci olarak transfer ettik. Takımız daha da güçlendi. Kendi yağımızla kavrulup bu sene şampiyon olacağız.