GÜNDEM Haber Girişi : 09 Ocak 2019 00:03

ALİBEYKÖY’DE Kİ AİLE’NİN YARDIMINA KIZILAY DA KOŞTU

ALİBEYKÖY’DE Kİ AİLE’NİN  YARDIMINA KIZILAY DA KOŞTU
Yaptığımız haber doğrultusunda Alibeyköy’de zor şartlarda yaşayan 4 çocuklu ailenin yardımına birçok yardımsever koştu. Kızılay tarafından da aileye gıda, kıyafet ve elektrikli soba yardımı yapıldı.

 Alibeyköy Esentepe Mahallesi’nde 9 metrekarelik evde zor şartlar altında yaşayan Özcan ailesinin sesini Haber Eyüp Gazetesi olarak duyurmuştuk. Haber sonrası telefonla arayan, sosyal medya üzerinden bir çok insan aileye yardım etmek bizden iletişim adresi istedi . Yardım için seferber oldular.

9 metrekarelik evde yaşayan Özcan ailesine ulaşan Kızılay, aileyi evinde ziyaret etti. Aileye gıda, kıyafet ve elektrik sobası yardımı yaptı.

“Çok mutlu olduk, teşekkür ediyorum”

Hamallık yaparak geçimini sağlamaya çalışan ve geçirdiği bel fıtığı ameliyatı sonrası işsiz kalan Erdi Özcan, “Allah razı olsun Kızılayımızdan getirdi çocuklarımı mutlu etti. Gerek erzak gerek kıyafetlerle çok mutlu olduk. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Çok mutlu olduk, ne kadar şükür etsek azdır. 4 yıldır buradayım, kızım alerjik astım, KOAH hastasıdır. Makineyle tedavi görmektedir. Şu an makineyle hava veriyoruz kendisine tıkandıkça, ciğerleri açılıyor. Sizlerin yardımıyla da battaniyemiz, yastıklarımız, yiyecek erzaklarımız geldi. Çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.