SPOR Haber Girişi : 03 Aralık 2011 15:23

Alibeyköy?de Moraller Tam.

Alibeyköy?de Moraller Tam.
Süper Amatör Küme 2.Grup da şampiyonluk mücadelesi veren Alibeyköy Spor yönetimi futbolcuların prim ve transfer taksitlerini ödedi.
Süper Amatör Küme 2.Grupta ilk yarı yarın yapılacak olan maçlar ile bitiyor. Alibeyköy Spor grupta oynadığı onbir maç sonucunda topladığı 25 puanla ikinci durumda.İlk yarının son maçını deplasmanda yarın Fenerköy ile oynayacak. Fenerköy maçı öncesi başkan Ali Zengin futbolcuların prim alacaklarını ve transfer taksitlerini ödedi.

Alibeyköy Spor Başkanı Ali Zengin yaptığı açıklamada; "Yönetim kurulumuz zor şartlar altında kaynak yaratarak futbolcu kardeşlerimize verdiğimiz sözü tutuyor.Onlar yüreklerini sahaya yansıtıyor.Bizde elimizden gelen imkanlar doğrultusunda onlara başarılarını karşılıksız bırakmamaya çalışıyoruz.Yarın oynayacağımız maç bizim için önemli.Bu maçı kazanıp şampiyonluk yolunda devam etmek istiyoruz.Takımızda moraller iyi.Kardeşlik havası hakim.Lige ara verilmiyor.Hızlı bir maç temposu var önümüzde.Tüm Alibeyköy?lüleri takıma destek olmaya davet ediyorum.Hedefimiz şampiyonluk? dedi.