ASAYİŞ Düzenleme Tarihi : 15 Ağustos 2020 09:21 Haber Girişi : 15 Ağustos 2020 09:31

ALİBEYKÖY'DE TRAFİKTE KADINA SALDIRAN MAGANDA TUTUKLANDI

ALİBEYKÖY'DE TRAFİKTE KADINA SALDIRAN MAGANDA TUTUKLANDI
Alibeyköy’de Emre E. isimli bir maganda trafikte sinirlendiği kadına saldırı anı cep telefonu kamerasına yansıdı. Dün adliyedeki işlemlerin ardından serbest bırakılan Emre E. bugün tutuklandı.

Olay, dün akşam saatlerinde Alibeyköy’de yaşandı.

Emre E adındaki maganda, henüz bilinmeyen bir nedenle trafikte sinirlendiği kadına küfrederek, saldırdı. Saldırgan kadının kullandığı otomobilin ön camını kırdı.

Kadın ise olayı cep telefonu ile saniye saniye kaydederek, saldıran kişiye tepki gösterdi.

Çevredeki vatandaşların yardımıyla olay daha da büyümeden engellenirken, saldırgan aracına binerek olay yerinden uzaklaştı.

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI TEPKİ GÖSTERDİ

Öte yandan, görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından, tepki yağdı. Görüntüler çok sayıda kişi tarafından paylaşıldı.

Gazeteci Nevzat Çiçek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Bir doktora yapılacak iş mi? Bu akşam Alibeyköy’de diş doktoruna trafikte kızan kişi arabada bayan yalnız olmasına rağmen bu harekette bulunup tokatlamış bayanı”

GÖZALTINA ALINAN SALDIRGAN SERBEST BIRAKILDI

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Twitter’dan yaptığı açıklama “Trafikte yol verme tartışması nedeniyle Sena kardeşimize saldıran şahıs gözaltına alınmıştır. Beni derinden üzen bu olayı kınıyorum. Hep birlikte takipçisi olacağız…” dedi.

Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği ve adli makamlarca serbest bırakıldığı öğrenildi.

TEKRAR GÖZALTINA ALINDI

Emre E. bugün erken saatlerde tekrar gözaltına alındı. Emre E., Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından tekrar Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’na getirildi. Bu arada şüpheli Emre E.’nin boynundaki İngilizce yazılı ‘Hayat devam ediyor’ dövmesi dikkat çekti.

TUTUKLAMA İSTEMİYLE MAHKEMEYE SEVK EDİLDİ

Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen saldırgan Emre E., kasten yaralama suçlamasıyla, tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edildi.

TUTUKLANDI

Vali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Sena kardeşimize saldıran kişi biraz önce çıktığı mahkemede tutuklandı. Trafikte karşılıklı saygı ve anlayış hepimiz için önemli. Saygıya yol verelim. Sena kardeşimize ve ailesine geçmiş olsun.” ifadelerine yer verdi.

 

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan saldırgan Emre E’nin emniyette verdiği ifade ortaya çıktı. Şüpheli E’nin ifadesinde, “Karım yeni doğum yapmıştı. Dikişleri patladığı için araca binip yola çıktık. Acele bir şekilde eşimi hasteneye yetiştirmeye çalışırken, önümde seyreden aracın önüne kırdım. Önüne kırdığım araç sürücüsü kadın kornaya basmaya başladı. Bende sinirlenip araçtan indim ve tartışmaya başladık. O esnada dikişleri patlayan eşimin bayıldığını gördüm. Kendimi kaybettim ve aracı üstüne çıkarak zıpladım” dediği öğrenildi.