SPOR Haber Girişi : 08 Ekim 2011 19:54

Alibeyköy Deplasmanda Galip

Alibeyköy Deplasmanda Galip
Alibeyköy Spor dördüncü maçında CFS Bağcılar deplasmanından üç puanla döndü.
Mahmutbey Stadında yapılan maçta Alibeyköy Spor taraftarları takımlarını yalnız bırakmadı. Maçta her iki takım taraftarları arasında gerginlikler yaşandı. Polisin müdahale ettiği olaylar büyümeden yatıştırıldı.
Ondo Dürüm formaları ile maça çıkan Alibeyköy Spor rakibine oranla üstün bir maç sergiledi. İlk etkili atağını maçın beşinci dakikasında yapan Alibeyköy Spor ilk yarıda skor olarak rakip takıma üstünlük kuramadı. 
İkinci yarıya hızlı başlayan Alibeyköy Spor rakip kaleye üst üste ataklar yaptı.Maçın 65.dakikasında Olcay?ın ortasına mükemmel bir kafa vuran Yavuz deplasmanda Alibeyköy Sporu 1-0 öne geçirdi.Golden hemen sonra rakip kalede gol kaçıran Alibeyköy Spor golden iki dakika sonra kalesinde golü gördü.
Alibeyköy Teknik Direktörü Yakup Kalafat yaptığı değişiklikler ile maçta tekrar üstünlüğü sağladı. Yeni transfer edilen Hakkı?nın oyuna girmesi ile rakip sahaya oyunu taşıyan Alibeyköy Spor gol yollarında etkili olamadı.Maçın normal süresi 1-1 sonuçlandı.
Uzatma dakikalarında etkisini artıran Alibeyköy Spor yeni transferi Hakkı?nın ayağından kazandığı gol ile 2-1 üstünlüğe geçti.Maçta bundan sonra gol olmayınca Alibeyköy Spor 4. Maçında deplasmanda 3 puan ile döndü.Puanını 10?a çıkaran Alibeyköy Spor maç fazlası ile lider duruma geçti.

Haber:Cengiz Oylum