SPOR Haber Girişi : 26 Eylül 2011 13:53

Alibeyköy Deplasmandan Puanla Döndü

Alibeyköy Deplasmandan Puanla Döndü
Alibeyköy Spor Yıldırım Bosna deplasmanından puanla döndü.1-1 Biten maçta Alibeyköy Spor öne geçmesine rağmen galibiyetini koruyamadı.
Alibeyköy Spor Yıldırım Bosna deplasmanından puanla döndü.1-1 Biten maçta Alibeyköy Spor öne geçmesine rağmen galibiyetini koruyamadı.
Yıldırım Bosna Stadında oynan maçı Ak Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge ve Alibeyköy Spor Kulübü Başkanı Ali Zengin beraber izledi. Alibeyköy Spor taraftarları maça üç otobüs ile giderek takımlarını yalnız bırakmadılar.
İlk yarısı o-o biten maçta goller ikinci yarı geldi. İkinci yarıya hızlı başlayan Alibeyköy Spor Orhanın attığı golle 1-0 öne geçti. 72. Dakikada Yeni Bosna Yıldırım’la beraberliği yakaladı. Alibeyköy Spor golden sonra son değişikliğini yaptı. Olcay çıktı yerine Yakup girdi. Her iki takımın da beraberlik sonrası çabaları sonuç vermedi. Maç Yeni Bosna 1 Alibeyköy 1 şeklinde sona erdi.


Maçtan sonra açıklama yapan Alibeyköy Spor Genel Kaptanı Kenan Demircioğlu ”İlk yarı çok kötü oynadık. İkinci yarı toparladık, golü bulduk ama skoru koruyamadık. Yıldırım Bosna güzel takım yapmış. Mücadeleci bir takım.Misafirperverlikleri için telekkür ederim. Ligin dördüncü beşinci haftasından sonra takımımız daha iyi futbol sergileyecektir. Gol yollarında eksikliklerimiz var. Başkan yardımcımız Çağlar Finans’ın sahibi Coşkun Yılmaz’ın desteği ile santrafor mevkisine bu hafta bir transfer yapacağız. Takımız iyi yolda. Desteklerini bizden esirgemeyen Belediye başkanımız İsmail Kavuncu’ya ve Sportif malzeme eksiklerimizin tamamlanmasını sağlayan Eyüp Spor Başkanı Şevket Sever’in başarımızda katkıları büyük. Alibeyköy Spor camiası olarak kendilerine teşekkür ediyoruz.”dedi.