GÜNDEM Haber Girişi : 21 Kasım 2018 12:36

ALİBEYKÖY MOTORSİKLET OTOPARKI HİZMETE GİRDİ

ALİBEYKÖY MOTORSİKLET  OTOPARKI HİZMETE GİRDİ
Alibeyköy'de kaldırımlarda motorsiklet otoparkları oluştu.

Eyüpsultan'ın birçok caddesi'nde oluşan kanunsuz motorsiklet parkları Alibeyköy'de had safhaya ulaştı. Atatürk Caddesinde Alibeyköy Zabıta Merkezi'nin hemen karşısında kaldırımlara park edilen motorsikletler vatandaşın kaldırımda yürümesini engeleyecek boyutlara ulaştı.

Araç trafiğine kapalı olan kaldırımlarda kullanılan motorsikletler vatandaşın tepkisini çekiyor. Hiçbir devlet görevlisinin müdahele etmediği durum kendiliğinden motorsiklet otoparklarının oluşmasına sebep oluyor

İki tane dönerci para kazanacak diye kaldırımların motorsiklet park alanına dönüşmesi vatandaşların tepkisi çekiyor. Konuştuğumuz bir vatandaş " Zabıta merkezinin karşısında Alibeyköy'ün en işlek caddesinde bu duruma göz yumulması bizi üzüyor. Ama zabıta merkezi'nin önüde araç otoparkına dönüşmüş. Dolayısı ile ' Terzi ilk önce kendi söküğünü dikmeli ' Kaymakamımız, emniyet müdürümüz ve belediye başkanımız acil olarak olaya müdahale etmeliler. Zaman zaman trafiğin yoğun olduğu zamanlarda motorsikletler kaldırımlarda motorlarını sürüyorlar. Bir anda kaldırımda yürüyen bir insanın karşısına çıktıklarında insan ister istemez korkuyor. Bence büyük tehlikeye yol açıyorlar"

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.