SPOR Haber Girişi : 15 Mart 2018 11:53

ALİBEYKÖY SPOR ADIM ADIM ŞAMPİYONLUĞA GİDİYOR…

ALİBEYKÖY SPOR ADIM ADIM ŞAMPİYONLUĞA GİDİYOR…
İstanbul’un köklü kulüplerinden ilçemizin mederı iftarı Alibeyköy Spor adım adım şampiyonluğa gidiyor.

Spor Toto Bölgesel Amatçr Lig 10. Grup’da mücadele eden Alibeyköy Spor şampiyonluk için son dört maçına çıkıyor. Geçen hafta deplasmanda Beyköy Belediye Spor’u 3-2 yenen Alibeyköy Spor puanını 45’e yükseltip Kütahyaspor’la puanları eşitledi. Genel averaja bakıldığı için Kütahyaspor lider görünse de sezon sonu ikili averaja bakılacağı için Alibeyköyspor kalan 4 maçını da kazandığı taktirde ligi şampiyon tamamlayacak.

Bu hafta sahasında Bozüyük Vitraspor’la karşılaşacak olan Alibeyköy Spor şampiyonluğa kilitlenmiş.

Alibeyköy Spor Başkanı Ali Zengin yaptığı açıklamada Alibeyköylüleri bu hafta oynanacak olam maça davet etti Zengin “ Zor bir dönem geçiriyoruz. Rakibimiz il takımı. Finans olarak bizlerden daha iyiler. Fakat bizler taraftarımız ve Alibeyköylülerden aldığımız destek ile şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Son dört maçımız kaldı. Tüm maçlarımız bizim için final maçıdır. Bu hafta oynayacağımız maça tüm Alibeyköylülüleri davet ediyorum. Stadımızı hınca hınç doldurarak takımızı destekleyelim. Şampiyonluk uzak değil. Hedefimiz ligi şampiyon olarak tamamlayıp 3. Lige çıkmaktır” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.