SPOR Haber Girişi : 20 Ocak 2012 15:31

Alibeyköy Spor ?da Yüzler Gülüyor

Alibeyköy  Spor ?da Yüzler Gülüyor
Süper Amatör 6. Grupta lider olan Alibeyköy Spor İstinye Spor maçı öncesi futbolcuların prim alacaklarını ve transfer taksitlerini ödedi.
Antrenman sonrası kulüp binasında ödemeleri yapan başkan Ali Zengin futbolculara hitaben şunları söyledi.? Sizden mutlak galibiyet bekliyorum. Ligin son haftalarını oynuyoruz. Şu anda lideriz. Hepinize teşekkür ediyorum. Sizler sahada verdiğiniz mücadele ile tüm Alibeyköy?ün yüzünü güldürüyorsunuz. Bizlerde sizin sahada verdiğiniz mücadeleyi görüyoruz. İmkânlar doğrultusunda sizin hakkınızı ödemeye çalışıyoruz. Sizden şampiyonluk bekliyoruz.?dedi.

Başkan Ali Zengin Sitemize yaptığı açıklamada ? Son haftaya lider olarak girdik. Şampiyon olacağımıza inanıyorum. Bizim asıl hedefimiz yükselme grubunda mücadele edip BAL?a çıkmaktır. Bunun için transfer döneminde takıma yedi genç kardeşimizi transfer ettik. Takımız iyi yolda hocamız Yakup Kalafat?ın istekleri doğrultusunda transferlerimiz devam ediyor. Bu gün futbolcularımıza toplamda 25 bin lira dağıttık. Hiç bir futbolcumuzun ödemeleri aksamıyor. Primlerini söz verdiğimiz tarihlerde dağıtıyoruz. Hesaplarımız şeffaftır. Kalan maçlar içinde futbolcularımıza prim dağıtacağız. Yükselme grubuna çıktığımızda primlerin miktarı da artacak. Ben takımıma güveniyorum.Bir üst lige çıkacağız? dedi.