SPOR Haber Girişi : 13 Ağustos 2013 17:48

Alibeyköy Spor Eski Başkanı Ekrem Vanlıoğlu'ndan Şok Açıklamalar

Alibeyköy Spor Eski Başkanı Ekrem Vanlıoğlu'ndan Şok Açıklamalar
Alibeyököy Spor gelir giderini açıklayamayacak durumdadır
Alibeyköy Spor Kulübünde 2009 -2011 arası başkanlık yapan Ekrem Vanlıoğlu yaptığı açıklamada "Kulübün başına geçtiğimde takımı saha çıkartacak ne para vardı nede futbolcu. İki gün içeresinde 20 ağustos 2009 tarihinde futbol federasyonuna 780 milyar eski futbolcu lisans borcu olarak nakit olarak yatırdık. Federasyon yatırılan parada Kenan Demircioğlu'nun önemli katkısı vardır. Yeni futbolcu transfer paraları ve lisans paralarını yatırarak lige başladık. 

Hepsi yasal olarak ödenmiş cebimden çıkmış paralardır. Alibeyköy Spor Kulübü yönetimi ve çevresi yaşananları çok iyi biliyor. Ben Alibeyköy Spor Kulübü adına açılmış banka hesapları üzerinden işlem yaptım. Kulübün tüm gelirlerini Alibeyköy Spor Kulübü adına açılmış hesapta topladım

Benim dönemimde Alibeyköy Spor Kulübünün tüm gelirleri Alibeyköy Spor Kulübü adına açılmış banka hesaplar üzerinden gerçekleşmiştir
Benim dönemimle ilgili olarak hesaplar incelendiğinde hepsi görülür. Gayri resmi hesaplarımız olmadı.

Ali Zengin'in şahsıma karşı açtığı davada bunları kanıt olarak mahkemeye sundum. Beni Alibeyköy Spor Kulübüne başkanlık yapmam için davet eden Ali Zengin aslında Spor kulübüne kendi başkanlığı için beni kullandı. Bildiğiniz gibi benden önceki dönemde aday olmuş ama seçilememiştir.

Kulübün borcunu federasyona ödedim. Takımı kurdum. Ama yönetim içerisinde başını Ali Zengin'in çektiği bir grup arkadaş ligin bitimine dört hafta kala benle pazarlık yapmak istediler. Hesapları görmek istediler. Kulüpten alacağını verelim sen başkanlığı bana devret dediler. Kulübün hesaplarını arkadaşlara sundum. Kendileri bu paraları ödeyemeyeceklerini ifadelerdiler. Son dört maçımızı oynayacaktık. Bu olay takım içerisinde huzursuzlukların başlangıcı oldu. Bu huzursuzluklar takımın ahengini bozdu. Takım son maça kadar direndi. Son maçta galip gelemeyince 3.ligden düştük. Şu anda başkan olan Ali Zengin bu işlerin baş aktörüdür.

Şimdi kendisi spor kulübünde başkanlık yapıyor. Sizin aracılığınız ile sormak istiyorum Alibeyköy Spor Kulübünün adına resmi bir banka hesap numarası var mı? Merak ediyorum. Para işlemleri elden mi yapılıyor? Yoksa resmi banka hesaplarından mı?

İl dernekler Müdürlüğü kulübü mahkemeye verdi. Benim arkadaşlara tavsiyem hesaplarda şeffaflıktır. Resmi banka hesapları üzerinden işlem yapmaları yönündedir. Alibeyköy Spor büyük bir camiadır. Bu zorlu dönemimde üstesinden geleceğine inanıyorum. Alibeyköy Spor camiası kulübüne sahip çıkarak yönetimin harcamalarını denetlemelidir. Ben her zaman Alibeyköy Spor'un yanındayım. Üzerime düşen ne görev varsa yapmaya hazırım 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.