SPOR Haber Girişi : 11 Eylül 2018 14:34

ALİBEYKÖY SPOR ŞAMPİYONLUK KUPASINI ALDI

ALİBEYKÖY SPOR ŞAMPİYONLUK KUPASINI ALDI
2017-2018 Sezonu’nda şampiyon olarak 3. Lige yükselen Alibeyköyspor şampiyonluk kupasını efsane başkan Emin Atmaca, Ali Zengin ve şimdiki başkan Muammer Saka beraber kaldırdı.

Alibeykö Spor Elaziz Belediyespor maçı öncesi Alibeyköy Stadında düzenlenen tören de şampiyonluk kupasını  Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) başkanı ve  TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez verdi

Tören Sonrası açıklama yapan efsane başkan Emin Atmaca “ Bugün burada Alibeyköy Sporumuzun şampiyonluk kupasını taraftarımızın önünde tekrar kaldırmak beni çok duygulandırdı. Biz görev yaptığımız dönemde Alibeyköy Spor’u 2. Lig’e çıkarmıştık. Tekrar profosyonel ligde oynaması beni çok mutlu etti. Başkanlarımızdan Ali Zengin’in çok emeği oldu. Şimdiki başkanımız Muammer Saka kulübümüzü zor günlerinde destek oldu. Başta taraftarımıza ve başkanlarımıza çok teşekkür ederim.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.