SPOR Haber Girişi : 16 Ekim 2017 11:00

ALİBEYKÖY SPOR YOKTAN VAR EDİYOR

ALİBEYKÖY SPOR  YOKTAN VAR EDİYOR
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grup 4. hafta maçında Alibeyköyspor deplasmanda Tavşanlı Moymusporu 2-1 yendi

Çok ciid maddi sorunlar yaşayan Alibeyköy Spor sahada kazanmasını biliyor.Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grup 4. hafta oynanan üçüncü maçında da sahadan galip ayrılmasını bildi.


Alibeyköyspor sahaya HAmdi Yılmaz, Yağızhan Biber, Sertaç Aydın, İbrahime Niasse, Suat Mede, Taşkın Gökçe, Ali Alkan, Amirhossein Epakchi, Eren Toksoy, Eser Şen, Oğuzkaan Kıldacı ilk on biri ile başladı. 55. dakikada Ali Alkan’ın yerine Selim Gödebil, 70. dakikada Oğuzkaan Kıldacı’nın yerine Himmet Barış Erdeğer, 80. dakikada da Eser Şen’in yerine Orhan Kalafat oyuna dahil oldu.

Maçın 8. dakikada Ali Efsat Aydın’ın golüne engel olamayıp 1-0 geriye düşen Alibeyköysporumuz 18. dakikada Eren Toksoy, 33. dakikada da Eser Şen’in attığı golle müsabakayı 2-1 kazandı. Alibeyköysporumuz her iki devrede girdiği bir çok gol pozisyonundan da yararlanamayıp farkı kaçırdı.

Bu sonuçla Alibeyköyspor oynadığı üç maçı da kazanarak puanını 9’a yükseltti ve Kütahyaspor’la zirveyi paylaştı. Tavşanlı Moymulspor ise 3 puanda kaldı.

Önümüzdeki hafta Alibeyköyspor sahasında  zirveyi paylaştığı Kütahyaspor’la karşılaşırken Moymulspor deplasmanda Kaynaşlı Belediyespor ile karşılaşacak.

Başkanımız Ali Zengin dün Kütahya Tavşanlı’da oynadığımız ve 2-1 kazandığımız Tavşanlı Moylulspor maçında, Moymulspor protokolünün nazik davranışı nedeniyle kendilerine teşekkür etti.

Başkan Ali Zengin Moyluspor yöneticilerine teşekkür etti.

Zengin yaptığı açıklamada, “Tavşanlı Gençlik Spor İlçe Müdürü Sayın Mehmet Demiralp, Kütahya ASKF Başkanı Murat Cengiz ve Tavşanlı Moymulspor Başkanı İbrahim Sarızeybek beyefendilere gösterdikleri misafirperverlik için çok teşekkür ederim. İnşallah bizler de kendilerini İstanbul Alibeyköy’de misafir etmek isteriz.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.