GÜNDEM Haber Girişi : 19 Eylül 2011 20:52

Alibeyköy Spordan Muhteşem Yemek

 Alibeyköy Spordan Muhteşem Yemek
Alibeyköy Spor başlayacak olan lig öncesi futbolcuları ve dostları buluştu.

Alibeyköy Spor’un dayanışma yemeği Osmanlı Cafede yapıldı. Yemeğe MHP Eyüp İlçe Başkanı Selim Duran,Eyüp Spor Başkanı Şevket Sever,Alibeyköy Spor Kulübü Eski Başkanı Muhsin Koçoğlu,Eyüp Rizeliler Dernek Başkanı Mehmet Yazıcı, Pötürge Yandere Dernek Başkanı Mehmet Karaman  ve Alibeyköy’ü seven dostları katıldı.Eyüp Belediye başkanı İsmail Kavuncu’nun katılmadığı yemeğe Eyüp Kaymakamı Osman Kaymak ve Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir telgraf gönderdi.
Yemekte dört büyüklerin formaları açık artırma ile satılırken Eyüp Spor Başkanı Şevket Sever Fenerbahçe formasını en fazla para vererek aldı. Açık artırmada Trabzon spor formasını Kenan Demircioğlu,Galatasaray formasını Recep Güler ve Beşiktaş formasını da Rize Dernek Başkanı Mehmet Yazıcı aldı.
Yemekte konuşma yapan başkan Ali Zengin ” Alibeyköy Spor’u zor koşullarda aldıklarını ama Alibeyköy’lülerin ve yönetim kurulunun takıma sahip çıktığını birçok zorluğu aşarak güzel bir takım yaptıklarını amaçlarının bir üst lige çıkmak olduğunu” söyledi. Başkan Zengin yemeğe katılan tüm misafirler ile tek tek ilgilenerek katıldıkları için teşekkür etti.