GÜNDEM Haber Girişi : 19 Mart 2018 14:59

ALLAH ORDUMUZU MUZAFFER EYLESİN

ALLAH ORDUMUZU MUZAFFER EYLESİN
Bölgemizin sevilen siyasetçisi ve işadamı Mehmet Yücepur 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 103. yıl dönümü ve ordumuzun Afrin Zaferi ile ilgili kutlama mesajı yayınladı.

Yücepur mesajında "Vatan için, hürriyet için savaşan şehit düşen askerlerimiz yurt genelinde rahmetlerle anıyorum. Vatan savunması gereği Afrin'e yapılan Zeytin Dalı Operasyonu'nun 58. gününde Afrin ilçe merkezine girildi ve teröristlerin sözde heykelleri yıkılarak darma dağın edildi! Afrin'in Çanakkale Zaferi olarak kutlanan 18 Mart günü kontrol altına alınması tüyleri diken diken eden başka bir unsur oldu. Vatanımızın bu günlere gelmesinde büyük payı olan Çanakkale şehitlerimizi büyük bir saygıyla anıyorum

Çanakkale Zaferi'ni geleceğe yön vermesi açısından hep hatırlamalı, Gazi Mustafa Kemal önderliğinde, liderliğinde savaşan; gazi olan, şehit olan milli kahramanlarımızı, 275 kiloluk top mermisini hiç düşünmeden Allah'a sığınarak sırtlayan ve milli mücadelenin kazanılmasında büyük payı olan Seyit Onbaşı'yı unutmamalıyız!

Önce vatanım ve dinim diyerek şehadet şerbeti içen asil ecdadın, ebet müddet asil bir nesli olabilmek arzu ve gayretiyle Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünü kutluyor, tüm şehit ve kahramanlarımızı rahmetle, minnetle yâd ediyorum. Ruhları şad olsun.Allah şanlı Türk ordusunu muzaffer kılsın" dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.