GÜNDEM Haber Girişi : 13 Mart 2016 19:56

Ankara'da bombalı patlama

Ankara'da bombalı patlama
Ankara Kızılay Güvenpark'ta patlama meydana geldi. 5-6 araç yanıyor, polis kimseyi bölgeye yaklaştırmıyor. Çok sayıda kişinin yaralandığı patlamada en az 5 kişi hayatını kaybetti. Patlamaya bomba yüklü araçla gerçekleştirilen bir saldırının neden olduğu belirtiliyo

Ankara Kızılay Güvenpark'ta akşam saatlerinde şiddetli bir patlama meydana geldi. Gama İş Merkezi'nin karşısındaki otobüs duraklarının yanında meydana gelen patlama sonucunda en az 5 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi de yaralandı. 

Patlamadan iki yolcu otobüsünün de etkilendiği belirtiliyor.

Araçların yandığı bilgisi alınan bölgeye güvenlik güçleriyle ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. 

POLİS NOKTASI YAKINI
Görgü tanıkları patlamanın saat 18.45'te Güvenpark'ta polis noktasının yakınında meydana geldiğini ve yaralıların olduğunu söyledi. Bölgedeki araçlarla bazı binalar hasar gördü.

10 OTOBÜS DURAĞI VAR

Habertürk TV'ye bağlanan Habertürk muhabiri Ömer Topsakal patlama ile ilgili şu bilgileri verdi:

"Patlama Atatürk Bulvarı üzerinde 10 tane otobüs durağının bulunduğu noktada meydana geldi. Büyük oranda parçalanmış bir araç görünüyor. Yaralı sayıları ile ilgili net bir rakam vermek mümkün değil. Ama çok sayıda yaralı ve yanan araç var.
 

GEÇİCİ YAYIN YASAĞI GETİRİLDİ

Radyo ve Televizyon Üst Kurulunca, Ankara Kızılay'da meydana gelen patlamaya ilişkin yayın yasağı getirildi. Geçici yayın yasağının, olay yerini görecek şekilde canlı yayın yapılmasını, olayın oluş anı ve hemen sonrasına ilişkin görüntüler ve cenaze görüntülerinin verilmesini kapsadığı öğrenildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.