SPOR Haber Girişi : 19 Kasım 2017 14:17

ARAPHAN ŞAMPİYONLUK YOLUNDA

ARAPHAN ŞAMPİYONLUK YOLUNDA
Araphan Spor Süper Amatör Lig 9. Grup'ta şampiyonluk mücadelesini sürdürüyor

Araphan Spor Süper Amatör Lig 9. Grup'ta bu hafta Alibeyköy Stadın'da İstanbul Malatya Spor'u ağırladı.

İlk yarıyı 1-0 önde kapayan Araphan Spor taraftarın müthiş tirübün desteği ile ikinci yarıya başladı. Tirübünde coşan  taraftarlar takıma tam destek verdi. Arphan Spor müsabakayı 3-1 kazandı. Bu sonuçla Araphan Spor puanını 22 yaparak şampiyonluk mücadelesini sürdürmeye devam ediyor.

Başkan Ferdi Turan ve As başkan Gökhan Kuk tarafından devre arasında müsabakayı izlemye gelen Ak Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, Eski Askeri Hakim Ahmet Zeki Üçok, Eski Emekli Subay Atilla okumuş, E.Alb.Magosa Orduevi Müdürü,Tevfik Çakır Fatih Kıkıltane E. Alb. İst.mrkz.K.protokol Şb.Müdürü.Şakir Şahin'e kulüp forması hediye edildi.

Maç sonrası açıklama yapan Araphan Spor Başkanı Ferdi Turan " Bizleri bu önemli müsabakada yanlız bırakmayan taraftarlarımıza öncelikli olarak teşekkür ederim. Tirübünde adete 12 numralı forma ile canla başla takımızı destekliyorlar. Adeta tribün şovu yapıyorlar. Bu maçımıza gelerek bizleri onurlandıran Ak Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç'a ve diğer önemli konuklarımıza çok teşekkür ederim. Araphan Spor şampiyonluk yolunda bir maçını daha kazanarak yoluna devam ediyor. Ligin başında da dediğim gibi bizim hedefimiz gruptan çıkarak yükselme maçları oynayarak Bal Ligi'ne çıkmaktır. Bu amaç ile sahaya çıkıyoruz. Futbolcu kardeşlerimiz ve teknik heyetimiz ile camiamızla bütünleşmiş durumdadır. Şampiyon olacağımıza inanıyorum.  Maçımızı izlemey gelen tüm futbol severlere teşekkür ederim" dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.