SPOR Haber Girişi : 21 Aralık 2016 10:34

ARAPHAN SPOR ŞAMPİYONLUĞU KUTLADI

ARAPHAN SPOR ŞAMPİYONLUĞU KUTLADI
Amatör Lig 13. Grup’da mücadele eden Araphan Spor ligin bitimine dört hafta kala şampiyonluğunu ilan etti

Lig’de on maç üst üste kazanarak 30 puan toplayarak rekor kıran Araphan Spor şampiyonluğunu yönetim kurulu ve taraftarları ile yemek’te kutladı.

Şampiyonluk yemeğinde konuşma yapan kulüp başkanı Ferdi Turan “ Geçen sezon tuaf olaylar sonucunda şampiyonluğumuz engellendi. Bu sezon çok iyi bir takım kurduk. Geçen sezon elimizden alınan şampiyonluk bizi daha fazla motive etti.Yönetici arkadaşlarımız, taraftarımız ve futbolcularımızla çok iyi bir birliktelik sağladık. Bu birlikteliğimiz bizi şampiyon yaptı. Şampiyonluğumuzu tüm Eyüplülere armağan ediyorum. Hedefimiz gelecek sezon bir üst ligde Arphan Sporumuzun başarısı için çalışmak olacak.Ligin bitimine dört hafta kala şampiyonluğumuzu ilan etmemiz gelecek sezon yapacağımız transferleri kolaylaştırdı. Aynı zamanda üst üste on maç galip gelerek bir rekor kırdık.Önümüzdeki sezon da bu birlik ve bütünlüğümüz ile şampiyonluk parolası ile mücedele ederek Eyübümüzün adını tüm İstanbula duyuracağız. Bize güvenen, destekleyen başta belediye başkanımız Remzi Aydın’a, taraftaralarımıza, futbolcularımıza ve maçlarımızı izleyen spor severlere teşekkür ederim” dedi.

                            

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.