SPOR Haber Girişi : 01 Haziran 2023 08:21

Arda Turan maç sonrası açıklama yaptı

Arda Turan maç sonrası açıklama yaptı
Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, “Bugün tekrardan aile olduğumuzu düşünüyorum. Eyüpspor için bugün çok önemli bir gündü. İnşallah Bodrum’da kazanan taraf olup, finale kalmak istiyoruz” dedi.

Spor Toto 1’inci Lig Play-Off 2’nci Tur ilk maçında Eyüpspor sahasında Bodrumspor’u 1-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

 

Mücadeleyi değerlendiren Turan, “Bu sıcakta 1-0 çok avantaj sayılmaz. Futbolu doğru oynamazsan görüyorsunuz nerelerden nelere geliyor. Önemli olan her anı ve her saniyeyi doğru oynamak. Oyuncularım, 120 dakika Sakarya’da o seyircinin önünde çok muhteşem mücadele ettiler. Yaş ortalamamız maalesef yüksek. Ona rağmen bugün de muhteşem mücadele ettiler.

 

Bugün rotasyon yaptık. Aslında rotasyon yapmadık, bir takım halinde oynamaya çalışıyoruz. Onlar da muhteşem oynadılar. Bugün tekrardan aile olduğumuzu düşünüyorum. Eyüpspor için bugün çok önemli bir gündü. İnşallah Bodrum’da kazanan taraf olup, finale kalmak istiyoruz. İsteğimiz bu” şeklinde konuştu.