SPOR Haber Girişi : 06 Haziran 2017 19:04

Arda Turan, Milli Takım'ı bıraktı: 'Kuş gibi hissediyorum'

Arda Turan, Milli Takım'ı bıraktı: 'Kuş gibi hissediyorum'
Milli takımın dünya kupası elemelerinde Kosova ile oynayacağı karşılaşma öncesi uçakta gazeteci Bilal Meşe'ye saldıran Arda, milli takım kadrosundan çıkarıldı. Olayların ardından basının karşısına çıkan Arda, milli takım kariyerini sonlandırdığını açıkladı.

Arda Turan, milli takım kafilesini Slovenya'ya taşıyan uçakta, gazeteci Bilal Meşe ile karşı karşıya gelmişti. Milli oyuncu, Meşe'ye hakaret edip saldırmıştı.

Yaşananların ardından Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst ve Fatih Terim'in de katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantı sonrası Arda Turan'ın kamptan ayrılmasına karar verildi.

"MİLLİ TAKIM KARİYERİMİ SONLANDIRIYORUM"

Arda Turan, milli takım kadrosundan çıkarılmasının ardından basın toplantısı düzenledi. İki dakika 30 saniye süren basın toplantısında Arda, yaptığı açıklamada, "Milli takım kariyerimi sonlandırıyorum" dedi.

İşte Arda Turan'ın açıklamalarından satırbaşları:

"PİŞMAN MIYIM? DEĞİLİM"

"Öncelikle yaşanan olaylar çok üzücü. Pişman mıyım? Değilim. Kuş gibi hissediyorum kendimi. Hayatım boyunca bana söylenenleri ve yapılanları hiç unutmadım. Hayatta bir şey yapıyorsanız bunun bedelini ödersiniz. Kosova maçında olmayacağım. Hayatım boyunca iyi futbolcu olmak için uğraşmadım, onurlu ve iyi adam olmak için uğraştım.

"HER ZAMAN AYNI TEPKİYİ VE SİNİRİ GÖSTERECEĞİM"

"İmzaları değiştirilmiş haberleri yaptıklarını biliyorum. Hangisini görürsem aynı tepkiyi ve siniri göstereceğim. Ülkesini seven ve formaya âşık olan birisi olarak parayı düşünmeyerek, her türlü ilacı kullanarak, sahaya çıkmış bir oyuncu olarak, fedakârlıklar yapmış birisi olarak konuşuyorum.

"İNŞALLAH İNSANLARA FUTBOLCULUĞUMU DEĞİL DE, ADAMLIĞIMI BIRAKIRIM"

"Ülkemi çok seviyorum, bayrağımı çok seviyorum. Her seferinde isterseniz kenara çekileyim diyordum. Artık zamanının geldiğini düşünüyordum. Bugüne kadar çalıştığım herkese, arkadaşlarıma, aileme çok teşekkür ederim. Hayatım boyunca ne yaptıysam bedelini ödemeye hazırım ve yine ödeyeceğim ve gereğini yapıyorum. Milli takım kariyerimi sonlandırıyorum. Her zaman yaptığım gibi şerefimle ve onurumla...

"İnşallah insanlara iyi futbolculuğumuzu değil de, adamlığımı bırakırım. Her zaman tepkim aynı olacak, teşekkür ederim."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.