GENEL Haber Girişi : 08 Mart 2022 20:43

ARİFE YILDIRIM’DAN BASIN AÇIKLAMASI

ARİFE YILDIRIM’DAN BASIN AÇIKLAMASI
DEVA Partisi Eyüpsultan Kurucu İlçe Başkanı Arife Yıldırım 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde basın açıklaması yaparak kamuoyunu bilgilendirdi.

Başarılı çalışmalara imza atan, kısa sürede içinde  Eyüpsultan’da Deva Partisini teşkilatlandıran ve kongresini yaparak ilçe başkanı seçilen Arife Yıldırım basın mensupları ile buluşarak görevden ayrıldığını söyledi.

 

Yıldırım açıklamasında; “DEVA Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanlığı görevimden ayrılmış olduğumu bildiririm.

 

Eyüpsultan kurucu ilçe başkanı ardından da delegelerin oyları ile seçilmiş ilçe başkanı olarak görevde bulunduğum 1,5 yıl boyunca beni bağrına basan ve desteklerini esirgemeyen EYÜPSULTAN Halkına, muhtarlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, siyasi parti başkanlarına ve yönetimlerine, spor kulüplerimize, belediye bütün birimlerine, kaymakamlık ve diğer kamu kuruluşlarına, üyelerimize, gönüllülerimize, her daim yanımda olan yönetim kurulu üyelerime ayrıca kongremiz sürecindeki katkılarından dolayı İstanbul Büyükşehir Belediyesi yöneticilerine şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum.

 

Eyüpsultan’da delege ve üyelerimize duyduğum sorumluluk gereği bugüne kadar yürüttüğüm çalışmalarım, bundan sonra da temiz siyaset çabamdan ödün vermeyerek devam edecektir. 

 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla; bireylerin her alanda kendilerini özgürce ifade edebildikleri, ötekileştirilmedikleri güzel günlerin ancak kadınların cesareti ve ısrarlı çabalarıyla mümkün olacağı yönündeki düşüncemi paylaşır, Kadınlarımızın bu mutlu ve anlamlı gününü içtenlikle kutlarım.”

                                                                                                                    

 

Saygılarımla, 

                                                                                                                     Arife Yıldırım 

 Makina Mühendisi  

                                                                                                                     DEVA Partisi Eyüpsultan Kurucu İlçe Başkanı