SPOR Haber Girişi : 24 Kasım 2016 10:01

Atletizm Çalıştayı Yapıldı

Atletizm Çalıştayı Yapıldı
İstanbul Eyüp ilçesinde Eyüp Belediyesi,Eyüp Halk Eğitim Müdürlüğü,İlçe Spor Müdürlüğü ve Milli Eğitim müdürlüğünün müşterek gerçekleştirdiği ve Federasyonun katılımıyla Çocuk Atletizm Çalıştayı Proğramı Alibeyköy Ortaokulu konferans salonunda gerçekleşti.
Proğramın moderatörlüğünü Alibeyköy Spor ile Eyüp Spor'un Atletizm Şube Kurucusu olan ve aynı zamanda Spor Eğitmeni Edip Cengiz'in yaptığı etkinliğe milli sporculardan Halil Akkaş, eski milli atletlerden Aslı Ergenç,Eyüp Sporun Atletizm Sporcusu Elif Tozlu ile Atletizm Federasyonu Başkan vekili A.Ali Aksu, Federasyonun Eğitim kurulu sorumlusu Nejdet Ayaz, Eyüp Belediyesi Spor Koordinatörü Hayrettin Yazıcı, Eyüp Amatör Kulüpleri Birliği Başkanı Metin Çırpan, SED Spor Okulları Başkanı Hakan Yılmaz,Okulların Beden Eğitimi Öğretmenleri ve Atletizm takımında yer alan öğrenciler katılımda bulundu.
 
Eyüp ilçesinde Atletizm sporunun özellikle ilkokul ve ortaokullarda daha yaygın olması konusu masaya yatırıldı. Çözüm önerileri üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.Program sonunda çalıştaya katılan sporcu öğrencilere Eyüp Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi Spor müdürlüğü tarafından çeşitli spor malzemeleri hediye edildi.
 
 
 
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.