MAGAZİN Haber Girişi : 15 Haziran 2017 18:53

ATMACA AİLESİ’NİN GURUR GÜNÜ

ATMACA AİLESİ’NİN GURUR GÜNÜ
EMİN ATMACA’NIN OĞLU HUKUK FAKÜLTESİNDEN MEZUN OLDU.

İşadamı Emin Atmaca’nın ortanca oğlu Sedat Atmaca Hukuk Fakiltesi’nden mezunuyetini Emin Mangalbaşı’nda verdiği iftarla kutladı.

İftar’a çok sayıda davetli katıldı. Sedat Atmaca’nın okul arkadaşlarının yanısıra bölgemizdeki işadamı ve siyaset çevresi de Atmaca Ailesini bu mutlu günde yanlız bırakmadı.

Misafirlerle te tek ilgilenen Sedat Atmaca babası Emin Atmaca’nın gçsterdiği hedefler doğrultusunda eğitimi tamaladığını ifade etti.

Sedat Atmaca yaptığı açıklamada “ Atmaca Ailesi büyük bir ailedir. Ailemiz yeni neslin eğitime çok önem vermektedir.Babam Emin Atmaca’nın düşüncesi ile hukuk fakültesine girdim. Hedefim ülkeme, milettime ve aileme faydalı olmaktır.Bundan sonraki hedefim avukat olarak mesleğime devam etmektir. Atmaca Şirketler topluluğunu da zamanı geldiğinde büyüterek yönetmek istiyorum.Beni ve ailemizi kırmayarak bu mutlu günümüzde beraber iftar açan arkadaşlarım ve dostlarım ve büyüklerime çok teşekkür ederim” dedi

Emin Atmaca’da oğlunun mezuniyet programında olmaktan çok mutlu olduğunu Yüce Allahın herkese evladının mutluluğunu göstermesini istedi. Emin Atmaca “Bir baba olarak olarak şuan tarifi anlatılamayacak duygular içerisindeyim.Şükürler olsun Allahıma bize bu günü gösterdi. Evladım Sedat Atmaca bu yıl hukuk fakültesinden mezun olarak avukat oldu. Kendisi ile gurur duyuyorum.Allah herkese böyle mutluluklar yaşatsın" dedi.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.