BALIK KIZGIN, MALİK ÜZGÜN.

Çok genç yaşta İlçe Başkanı oldum.

 

O zamanlar herkeste telefon yok. Mesajlaşma olmadığı için  üyelere ulaşma şansımız da yok.

 

*** 

İlçe binamıza 12 Ay ve 365 günün iş planını gösteren, partidaşlarımızla beraber hazırladığımız çalışma programını duvarımıza astık.

*** 

Her üye bir yıl içindeki tüm faaliyet programını biliyor. Herkeste bir inanç ve çalışma hırsı var.

 

*** 

Her üye ilçe binasına aidatını ödeyerek, sevgi ile geliyor, torunlarıyla, ebevenleriyle ya da dostlarıyla gelen gelene siyasi parti değil sanki tam bir aile ortamı.

 

***
BU HİKAYE YARIM KALMADI 
O HİKAYE O KADARDI....

 

***
Hani derler ya “barut icat oldu yiğitlik bozuldu” diye.

 

Sosyal medya icat oldu doğru yanlış tüm rezillikler ortaya saçıldı.


Yolsuzluk , zina , hakaretler havalarda uçuşuyor, bence sebebi siyaseti artık iş kolu olduğu ya da siyaseti zengin olma amacı olarak görülmekte, haksız da sayılmazlar.

 

***
Ben ve değerli arkadaşlarım, belediyenin 14 maddesi ve 2002 yılında çıkan KHK gereğince,  Kreşleri ve kız öğrenci yurtlarını ücretsiz yaptık vay sen misin yapan,  kamu zararından dolayı hala yargılanıyoruz.

 

Asla toplantımız ya da gündemimiz olmadığında belediye ye gitmedik , bunun sonun da % 44'oy oranındaydık  % 70 leri geçtik.

 

***
Bir üllkede eğitim sistemi , sağlık sistemi çökerse , demografik yapı bozulursa , tarım hayvancılık biterse , üretim olmazsa , toprak altı ve üstü peşkeş çekilirse , fakirlik derinleşirse olacağı budur.

 

***
Gelelim bizim mahalleye ; 

 

***
Umudum var mı? Bizim mahalle için umudum var, arkadaşların savcılığa gideceğine eminim, sayın başkanın sosyal medyada paylaşılan bu hoş olmayan durumu kontrol edip ortadan kaldıracağına eminim. Yoksa duymadıklarımız, üzeri örtülenler, saklananlar ne olur bilemem?

 

BALIK ÜZGÜN , MALİK KIZGIN...!

Etiketler : eyüpsultan chp