SPOR Haber Girişi : 15 Kasım 2011 17:41

Başarı Birlik Beraberlik ve sevgiden geçer. Var mısınız

Başarı Birlik Beraberlik ve sevgiden geçer. Var mısınız
Eyüp Spor`un başarılı olabilmesi için tüm Eyüplülerin birbirine sevgi, saygı ve hoşgörü ile bakmaları gerekir
Başarı; birlik, beraberlik ve sevgiden geçer. Var mısınız?  Sloganı ile Yönetimi, taraftarı, sporcu ve sivil toplum kuruluşlarına seslenen Eyüp Spor Genel Sekreteri Suat Yıldırım yaptığı açıklamada ?Eyüp Spor?un başarılı olabilmesi için birlik ve beraberlik içinde, birbirimizi severek kenetlenerek ve bu yolda başarıya hedeflememiz gerekir. Hedefi büyük olanın zaferi de büyük olur kanaatindeyim.?dedi. 

Yıldırım: Eyüp spor`un başarılı olabilmesi için tüm Eyüplülerin birbirine sevgi, saygı ve hoşgörü ile bakmaları gerektiğinin önemini vurguladı.

Suat Yıldırım? Bank Asya hedefimize birlikte ulaşacağımıza inanıyorum. Elbette ki; başarılısı var, başarısızı var, Seveni var, sevmeyeni var, barışığı var, dargını var, Buna rağmen Eyüp Spor maçlarında bakıyorsunuz ki herkes takımına sahip çıkıyor. Deplasmanda maça geliyor, Kendi sahamızda ki maçlar dolup taşıyor. Taraftarlarımız bizi sevenler sosyal paylaşım sitelerinde yorumlar yapıp, eksiklerimizi görüp bizlere ifade edip ışık tutuyorlar. Seyircilerimiz, dostlarımız taleplerini yönetime rahatlıkla sunabiliyor. Önemli olan yaklaşılması, ulaşılabilmesi kolay olan bir Sivil Toplum Kuruluşu olmak ve sevmektir.dedi.

Eyüp Spor Genel Sekreteri Suat Yıldırım Eyüp Spor olarak ?Bu inançla sloganımızı  ?Başarı, Birlik beraberlik ve sevgiden geçer. Var mısınız?? diyoruz.

?Bu anlamda Eyüp Spor Kulübünün tüm maçlarına gelerek büyük destek veren Eyüp Kaymakamı Sayın Osman Kaymak beye, Eyüp Belediye Başkanımız Sayın İsmail Kavuncu beye, Taraftarımıza, dostlarımıza,  misafirlerimize Yönetim kurulu arkadaşlarım ve şahsım adına teşekkür ederiz ?