SPOR Haber Girişi : 23 Eylül 2013 16:00

Başbakan Kemerburgaz'da

Başbakan Kemerburgaz'da
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kasımpaşaspor Kemerburgaz Tesisleri'nin açılışını yapmak için Kemerburgaz'a geldi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kasımpaşaspor Kemerburgaz Tesisleri'nin açılışını 
yaptı. Başbakan Erdoğan, kurdeleyi kesmeden önce yaptığı kısa konuşmada, "Bundan sonraki süreçte Kasımpaşa Spor Kulübü altyapısıyla birlikte çok daha güçlü bir geleceğe, sadece futbolda değil, diğer branşlarda da adını yazdıracaktır. Nitekim bu yıl da iddialı bir çıkış yakaladı, devam ediyor. Gerek başkan, gerek tüm yöneticilerine, teknik kadrosuna, sporcularına özelikle 2013-2014 sezonunda şimdiden başarılar diliyorum, başarılarının artarak devamını diliyorum" dedi.

GENÇLİĞİNİN GEÇTİĞİ KASIMPAŞA İÇİN AÇILAN TESİS HEYECANLANDIRDI

Başbakan Erdoğan, gençliğinin geçtiği ve futbolculuk döneminde bir süre hayallerini süsleyen Kasımpaşa için yapılan tesislerin açılış töreninde bir ara heyecanlanarak sezon tarihlerini karıştırdı. Erdoğan bunun üzerine "Ne kadar heyecanlı olduğumu anlayın yani" diyerek, sözlerini düzeltti. Tesislerin aynı zamanda Kemerburgaz'ın da değişim ve dönüşümüne çok ciddi katkı sağlayan bir yatırım olduğunu belirten Erdoğan, Kasımpaşaspor yönetimini ayrıca kutladığını ifade etti. Başbakan konuşmasının ardından, "Ya Allah Bismillah" diyerek kurdeleyi kesti. Törende, kulüp yönetiminin yanı sıra, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ve işadamı Turgay Ciner de yer aldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.