SPOR Haber Girişi : 28 Eylül 2013 13:40

Başbakan'dan Kemerburgazspor Tesislerine Açılış Sözü

Başbakan'dan Kemerburgazspor Tesislerine  Açılış Sözü
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Kemerburgazlılara ihalesi yapılan Kemerburgaz Spor Tesileri açılışına katılacağının sözünü verdi
Kemerburgaz'daki Kasımpaşa Spor Kulübü Tesisleri'nin açılışını yapan Başbakan Tayyip Erdoğan, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu ve Kemerburgazspor Kulübü Başkanı Adem Koçyiğit'le kulübün yeni tesislerinin yapımıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu. Başbakan ihalesi yapılan inşaatın yakında başlayacağını öğrenince açılışına gelme sözü verdi. 

Kasımpaşa Spor Tesisleri'nin açılışında konuşan Başbakan Erdoğan, ihalesi yapılan inşaatı Ekim ayında başlayacak Kemerburgaz Spor Kulübü Tesisleri hakkında Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu ve Kemerburgaz Spor Kulübü Başkanı Adem Koçyiğit'ten bilgi aldı. 


Kemerburgaz'da; yaklaşık 17.500 m2'lik alana yapılacak tesiste, futbol sahası, kapalı spor salonu, yarı olimpik yüzme havuzu, kafeteryalar, büyük bir düğün salonu olduğunu öğrenen Başbakan, "Kemerburgaz İstanbul'un yeşili, suyu bol, merkeze yakın en müstesna yerlerinden biri? Kasımpaşa Spor Kulübü için yapılan tesis gerçekten çok güzel olmuş. Sizden de Kemerburgaz Spor için böyle muazzam bir tesis yapmanızı bekliyoruz. Açılışınıza söz geleceğim" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.