Haber Girişi : 30 Haziran 2017 20:12

Belhanda: 'Başka teklifler de vardı, ama ben Galatasaray'ı bekledim'

Belhanda: 'Başka teklifler de vardı, ama ben Galatasaray'ı bekledim'
Galatasaray'ın Dinamo Kiev'den kadrosuna kattığı Faslı oyuncu Younes Belhanda, resmi sözleşmeye imza attı. Türk Telekom Stadı'nda düzenlenen imza töreninde Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek de yer aldı.

Başkan Özbek, "Belhanda Galatasaray'ın eksik noktalarından bir tanesiydi. Kendisine Galatasaray ailesinde başarılar diyorum" dedi.

Sarı-kırmızıların yeni transferi Younes Belhanda ise, "Galatasaray ailesine dahil olmaktan çok mutluyum. Türkiye'nin en önemli ailesine katılmaktan çok gurur duydum" diye konuştu.

Galatasaray ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Faslı yıldız, basın mensuplarının da sorularını yanıtladı.

Montpellier Kulübünün dün vefat eden başkanı Louis Nicollin'in "Ölsem Belhanda'yı Türkiye'ye göndermem" sözü ile ilgili olarak, "Bu konuda söylenecek çok şey yok. Louis Nicollin bana çok şey öğreten, destek veren ve çok şey katan bir insandı. Hayat rastlantılarla dolu" şeklinde konuştu.

G.Saray'dan önce Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan da geçmiş yıllarda teklif aldığını belirten Younes Belhanda, "Daha önceki yıllarda Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan da teklif vardı. Ama ben Galatasaray'ı bekledim. Burası Türkiye'nin 1 numaralı takımı ve Avrupa'da da en başarılı Türk takımı. Burayı seçmemde önemli olan etkenler bunlar. Bu konuda çok konuşmaya gerek yok" ifadelerini kullandı.

Snijder ile oynamanın çok güzel olacağını belirten Faslı yıldız, "Atacağım goller sonrası taklalı gol sevincimi yaşayacağım" dedi.

DURSUN ÖZBEK'TEN SNEIJDER YORUMU

Öte yandan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sorulan soru üzerine, "Wesley Sneijder konusunu dün ifade ettim. Şu anda izinli, haftaya görüşeceğiz" açıklamasını yaptı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.