Haber Girişi : 13 Eylül 2017 11:02

Beşiktaş Porto maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş Porto  maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Beşiktaş Şampiyonlar Ligi deplasmanında Porto'nun konuğu olurken karşılaşma öncesi yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. G grubunun ilk mücadelesinde 3 puanla başlamak isteyen Siyah-Beyazlı takımda moraller yerinde.

Beşiktaş Porto karşılaşması Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimizin grubundaki kader maçlarından biri olacak. Geçtiğimiz sezon Siyah-Beyazlı takımın formasını terleten Aboubakar 2017-2018 sezonunun başında Portekiz temsilcisine transfer olmuştu. Önceki haftalarda gördüğü kırmızı kart nedeniyle cezası bulunan başarılı santrafor G Grubu’nun ilk mücadelesinde takımını yalnız bırakmak zorunda kalacak.

BEŞİKTAŞ'IN MAÇI HANGİ KANALDA VE SAAT KAÇTA?

Şampiyonlar Ligi grup maçlarının ikinci gününde Portekiz’de mücadele edecek Kara Kartal’ın maçı saat 21:45’te başlayacak ve Tivibu Spor 2 kanalından canlı olarak izlenebilecek. Gruptaki bir diğer karşılaşma ise yine aynı saatte Leipzig ile Monaco arasında oynanacak. Siyah Beyazlı takımımızın Porto ile oynayacağı rövanş mücadelesi ise 21 Kasım Salı günü gerçekleşecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.