Haber Girişi : 03 Haziran 2017 20:41

Beşiktaş'tan görkemli şampiyonluk kutlaması

Beşiktaş'tan görkemli şampiyonluk kutlaması
Sezonun bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş, bugün Osmanlıspor maçı öncesi İstanbul Boğazı'nda teknelerle şov yaptı. Futbolcular taraftarlara üçlü çektirdi, İstanbul Boğazı sisle kaplandı... İşte gün boyu yaşananlar...

Süper Lig'in şampiyonu Beşiktaş takımı kutlamalara başladı. Nevzat Demir Tesisleri'nde toplanan futbolcular, oradan Anadolu Hisarı'na geçtiler. Buradan teknelere binen siyah-beyazlı oyunculara taraftarlar da başka teknelerle eşlik etti.

İSTANBUL BOĞAZI'NDA SİS BULUTU

3. yıldızı kutlayan Beşiktaş takımını takip eden taraftarlar meşaleler, bayraklar ve tezahüratlarla İstanbul Boğazı'nı siyah-beyaza boyadılar. Boğazdaki tekne turunun ardından stadın önünde de çok sayıda meşale yakıldı ve İstanbul Boğazı'nın üzerini sis bulutu kapladı.

50 BİN TARAFTAR

Boğazı geçerek Dolmabahçe'ye gelen siyah- beyazlılar, buradan üstü açık otobüs ile Vodafone Arena'ya geçti. İlk olarak 1 saate yakın süren tekne turunun ardından futbolcular, üstü açık otobüste stada ilerlediler.

Burada siyah-beyazlı taraftarlar takımlarına coşkulu bir karşılama yaptı. Yaklaşık 50 bine yakın taraftar, platforma çıkan futbolculara tezahüratlarda bulundu.

FUTBOLCULARDAN BEŞİKTAŞ TEZAHÜRATLARI

Beşiktaşlı futbolcular, şampiyonluk kutlamasında Vodafone Arena'nın dışında kurulan platformda siyah-beyazlı taraftarlarla birlikte tezahürat yaptılar.

15. şampiyonluğu ilan eden Beşiktaş'ta kutlamalar tüm hızıyla sürerken, siyah-beyazlı taraftarlar stadyum çevresini hıncahınç doldurdu.

Boğaz turuyla başlayan kutlama, ardından Dolmabahçe'de üstü açık otobüste taraftarı selamlama ile devam etti.

DEMBA BA, ATIBA VE BABEL TARAFTARA ÜÇLÜ ÇEKTİRDİ

Stadın dışında kale arkasının olduğu bölüme kurulan platformda Beşiktaşlı taraftarlarla eğlenen futbolcular, burada mikrofona Beşiktaşlı taraftarların yediden yetmişe ezbere bildiği tezahüratları söylediler. Özellikle Beşiktaşlı yabancı futbolcular birçok marşı ezbere söyledi. Demba Ba, Atiba ve Babel gibi isimler ise platformdan üçlü çektirdi.

"1. YILINDA 2. ŞAMPİYONLUK 3. YILDIZ"

Hazırlanan platformun arkasında ise stadın gövdesine "1. Yılında 2. Şampiyonluk 3. Yıldız" yazıldı. Vodafone Arena'nın yenilenmesinden sonra 1 yıllık süre içinde 2. kez şampiyon olan ve göğsüne 3. yıldızı takan Beşiktaş, 15. şampiyonluğunu büyük bir coşku ile kutluyor.

Siyah-beyazlıların Osmanlıspor maçının ardından yapılacak kupa töreniyle kutlamalar tüm hızıyla sürecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.