GENEL Haber Girişi : 09 Haziran 2021 19:29

BİZ CEVAHİR HALİÇ AVM PANDEMİYE RAĞMEN YENİ MARKALAR İLE GÜÇLENİYOR.

BİZ CEVAHİR HALİÇ AVM PANDEMİYE RAĞMEN YENİ MARKALAR İLE GÜÇLENİYOR.
Alibeyköy’ün önemli merkezilerinden Biz Cevahir Haliç AVM Müdürü Coşkun Güvenç verdiği röportajda 2020 yılında  Biz Cevahir Haliç AVM’nin doluluk oranını %14 artırdığını söyledi.

Pandemi, müşteri davranışlarını temelden etkiledi. Peki, AVM sektöründe müşteri deneyimi ve algısıyla ilgili nasıl bir değişim yaşanıyor?

 

Biz Cevahir Haliç AVM’ nin hijyen anlamında gerekli tüm önlemleri alan, iş ortaklarına tüm destekleri sağlayıp sürdürülebilirliği hedefleyerek, bu süreci en iyi yönetebilen örneklerden biri olduğumuzu düşünüyoruz. Bu süreçte en çok önem verdiğimiz konu insan sağlığıdır. Her ne kadar alışveriş, dijitalleşme yönünde önemli bir ivme kazansa da müşteriler fiziki alışveriş ve deneyimini sürdürmeye devam etmek isteyecek, dokunarak, deneyerek satınalma davranışı geçerliliğini koruyacaktır. Pandemi sürecinde görüyoruz ki müşterilerimiz, direkt olarak ihtiyaca yönelik alışveriş yapmaktadırlar. Müşteri deneyiminde gözlemlediğimiz geçici değişikliklerin, pandemi süreciyle kısıtlı kalacağını ve pandeminin etkilerinin azalmasıyla birlikte eski alışkanlıklara dönüşlerin artacağı  kanaatindeyiz.

 

 

Pandeminin birçok sektörü olumsuz etkilediği bu dönemde Biz Cevahir Haliç AVM, mağaza doluluk oranını 2020 yılında %14 artırdı, ve bu sene de ulusal ve uluslararası yeni markalara ev sahipliği yapmayı sürdürüyor. 2020 Yılında ve 2021 ilk çeyreğinde devam eden pandemi koşullarına rağmen, Biz Cevahir Haliç AVM’de KÖFTECİ YUSUF, HESAPLI KASAP, BURGERY,MODA LİFE Mobilya, PAULMARK BAY, BAYAN,ÇOCUK GİYİM, Yves Rocher Kozmetik Kişisel Bakım Ürünleri, Harry’s Çanta, Fakir Küçük Ev Aletleri, Enterprise, TAVUK DÜNYASI mağazaları kapılarını açarak müşterilerimize hizmet vermeye başladı.

 

 

Hem çekim gücünü kaybetmemek hem de verimliliği artırmak adına teknolojiden nasıl yararlanıyorsunuz?

 

Eyüpsultan bölgemizin her noktasında bulunan 40’a yakın  7/24 binlerce kişinin görüş alanında olan hizmet sağlayıcısı ile anlaşma sağladığımız büyük Led Ekranları çekim gücü yaratacak tanıtım,reklam ve içeriklerle aktif ve güncel olarak kullanıyoruz.. Aylık periyotlarda kamu işbirliklerimiz dahilinde çeşitli canlı yayın uygulamalarını kullanarak ziyaretçilerimizin yoğun ilgi gösterdiği,AVM kiracılarımızın da sponsorluk katılımları ile çekiliş kampanyaları ve bilgi yarışmaları düzenliyoruz.

 

Yanı sıra günümüzün en önemli iletişim mecralarından sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanıyoruz. Markalarımızın kampanyalarını, etkinliklerimizi ve yeni markalarımızı AVM giriş ve çıkışındaki reklam mecralarımızda duyuruyoruz.

 

                                                                                                    

Yine sağlık anlamında AVM giriş noktalarımızda konumlandırdığımız, Sağlık Bakanlığı Sistemleri ile entegre edilen Dijital HES Kodu Sorgulama Standlarımız ve Ateş ölçüm cihaz standlarımız ile fiziksel herhangi temas olmadan geçiş hızını en üst seviyede sağlıyoruz.