GENEL Haber Girişi : 21 Haziran 2017 20:25

Burası Taksim... Bonzai içen genç kız merdivene yığıldı

Burası Taksim... Bonzai içen genç kız merdivene yığıldı
Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü'nün hemen yanı başındaki ara sokaktaki merdivenlerde baygın halde bulunan genç kadının uyuşturucu kullandığı iddia edildi. Görgü tanığının ifadesine göre, yaklaşık yarım saat önce yanına gelen, alnında "enayi" yazan dövmeli bir kişinin verdiği uyuşturucu maddeyi kullandığı öne sürüldü.

Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü'nün hemen yanı başında bulunan ara sokaktaki merdivenlerde genç bir kadın baygın halde yatıyor.

Çevredekilerin ifadesine göre, yaklaşık yarım saat önce yanına gelen, alnında "enayi" yazan dövme bulunan bir kişinin verdiği uyuşturucu maddeyi kullanmış.

Üniversite öğrencisi olduğu öğrenilen 24 yaşındaki genç kadına yardım etmesi için sağlık ve polis ekiplerine haber veriliyor. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri genç kadını ayılttıktan sonra oradan ayrılıyor.

"KIZA UYUŞTURUCU MADDE İÇİRDİ"

Görgü tanığı otopark görevlisi, "Buralarda dolaşan bir kişi var. Kıza uyuşturucu madde içirdi. Kız burada bayıldı kaldı. Bonzai denilen bir illet var. Buralarda ve civarda genelde içiliyor. Devlet büyüklerimizden rica ediyorum. Buna bir çare bulun. Yazık bu çocuklara" dedi.

"AMBÜLANS GELDİ, KIZA ŞEKER VERDİ GİTTİ"

Aynı durumda çok kişinin olduğunu belirten mahalle esnafı, "35 yaşlarında alnında 'enayi' yazan dövmeli bir adam kıza uyuşturucu madde içirmiş. Biz kızı baygın halde görünce adamı yakaladık. Ama polis ekipleri gelmeyince adam kaçtı. Biz olay yerine ambülans çağırdık. Ambülans geldi, kıza şeker verdi gitti" diye konuştu.

Sağlık ekiplerinin müdahalesiyle ayılan genç kız, daha sonra ara sokaklara girerek gözden kayboldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.