GÜNDEM Haber Girişi : 07 Aralık 2011 12:17

Burcunuz Bu Gün Ne Diyor

Burcunuz Bu Gün Ne Diyor
Astrologlar , hayatınızı gezegenlerin birbirine göre konumlarını etkilediğini söylerler.
Astrologlar , hayatınızı gezegenlerin birbirine göre konumlarını etkilediğini söylerler. Burçların genelleştirilmiş kişilik özelliklerini bu verilere göre açıklarlar.Burcunuza göre karakter özelliklerinizi tanıyabilir, aşk ve evlilik hayatınızda nasıl daha mutlu, iş hayatınızda da nasıl daha başarılı olabileceğinizi eğlenerek öğrenebilirsiniz. Dostlarınızı hangi hediyelerin daha mutlu edeceğini tahmin eder. Burcunuzda doğmuş ünlüleri düşünerek hayale dalabilirsiniz. Ama yine de unutmayın,herşey bizim ellerimizdedir! 

Koç
21 Mart - 20 Nisan
Yönetici Yıldızınız: Mars (Çekicilik, savaş ve seks temsilcisi)
Bugün maddi konularda iyimser olduğunuz bir gün. Kazançlarınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilir, sevindirici haberler alabilirsiniz. Kariyerinizdeki gelişmeler maddi kazançlarınıza da yansımakta. Yalnız harcamalarda aşırıya kaçmamaya özen gösterin.

Boğa
21 Nisan - 21 Mayıs
Yönetici Yıldızınız: Venüs (Güzellik, sevgi ve güzel sanatları temsil eder)
Bugün kendinizi çok iyi hissedeceğiniz, duygularınızın farkında olacağınız bir gün. Kendinizi ortaya koymakta hiç zorlanmayacaksınız. Hedeflerinize ulaşmakta zorluk çekmeyecek ve adımlarınızı rahatlıkla atabileceksiniz. İkili ilişkiler dikkat çekici, olumlu gelişmeler söz konusu.

İkizler
22 Mayıs - 21 Haziran
Yönetici Yıldızınız: Merkür (Zeka ve canlılık temsilcisi)
Bugün kendi başınıza kalmak isteyebilir, yalnızlığı tercih edebilirsiniz. Böyle anlarda kendinizi çok huzurlu hissedebilir, çevrenizle tüm iletişiminizi geçici olarak kesebilirsiniz. Ortak maddi gelirlerde bir rahatlama söz konusu. Perde arkasından birinin bu konuda desteğini alacaksınız.

Yengeç
22 Haziran - 23 Temmuz
Yönetici Yıldızınız: Ay (Duyguların temsilcisi)
Bugün sosyal ortamlarda bulunacak ve grup olarak hareket edeceksiniz. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, keyifli anlar geçirebilirsiniz. Eşiniz ve partnerinizle geleceğe yönelik pozitif konuşmalar yapabilir, onun desteğini alabilirsiniz.

Aslan
24 Temmuz - 23 Ağustos
Yönetici Yıldızınız: Güneş (En üstün güç temsilcisi)
Bugün kariyerinizde olumlu gelişmelerin yaşanacağı bir gün. Patronlarınızdan veya üstlerinizden övgü dolu sözler alabilirsiniz. Yakında sektörünüzde önemli bir yere gelebilir, terfi edebilir, kendi işinizi kurabilirsiniz. İş arkadaşlarınızın desteği işiniz için çok olumlu ve destekleyici olacak.

Başak
24 Ağustos - 23 Eylül
Yönetici Yıldızınız: Merkür (Zeka, dil ve canlılık temsilcisi)
Bugün dikkatiniz uzaklara, yabancı ülkelere, bu ülkelerde bulunan sevdiklerinize odaklanabilir. Sevgilinizden haber alabilir, duyduklarınızla mutlu olabilirsiniz. Yaratıcı faaliyetleriniz oldukça yüksek. Yayıncılık alanında olumlu gelişmeler söz konusu.

Terazi
24 Eylül - 22 Ekim
Yönetici Yıldızınız: Venüs (Güzellik, sevgi ve güzel sanatları temsil eder)
Bugün ortak maddi kaynaklarla ilgili pozitif gelişmeler söz konusu. Eşinizin maddi durumu ile ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Aile içinde ortak kazançlar konusunda fikir birliği olabilir ve onların da desteğini almak sizi mutlu edebilir.

Akrep
23 Ekim - 22 Kasım
Yönetici Yıldızınız: Mars ve Pluton (Çekicilik, cazibe, savaş ve yeni sartları temsil eder)
Bugün partneriniz veya eşinizle aranızdaki uyum son derece akıcı ve pozitif olacak. Birlikte vakit geçirirken kendinizi çok iyi hissedebilirsiniz. İlişkinizi bir sonraki aşamaya hazır görünüyor partneriniz. Eğer siz de hazırsanız bu sene evlenebilirsiniz.

Yay
23 Kasım - 22 Aralık
Yönetici Yıldızınız: Jüpiter (Bolluk, neşe ve zenginlik kaynağıdır)
Bugün işleriniz epey yoğun olacak ve başka hiçbir şeye vakit bulamayacaksınız adeta. İşlerin yoğun olması moralinizi hiç bozmayacak. İş arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkiler son derece destekleyici ve pozitif. Bu durum size ekstra maddi kazanç olarak geri dönecek.

Oğlak
23 Aralık - 20 Ocak
Yönetici Yıldızınız: Satürn (Disiplin ve düzenlilik)
Bugün tüm dikkatiniz sevgilinizde veya varsa çocuklarınızda olacak. Birlikte güzel vakit geçirebilirsiniz. Sevgilinize duyduğunuz hisler yoğunlaşabilir. Çocuklarınızın hayatları ile ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Kova
22 Ocak - 19 Şubat
Yönetici Yıldızınız: Uranüs (Değişiklik, ansızın bağlanış ve iyi sonuçları temsil eder)
Bugün ailevi konularda veya evinizi ilgilendiren meselelerde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ev alıp satmak istiyorsanız çok olumlu bir yıldasınız. Farklı kaynaklardan destek görmek moralinizi yükseltecek.

Balık
20 Şubat - 20 Mart
Yönetici Yıldızınız: Neptün (Hayalleri temsil eder)
Bugün yakın çevrenize odaklanacak ve çok fazla iletişim halinde olacaksınız. Kardeşinizin hayatında olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Sevindirici bir haber alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ilişkiniz hiç olmadığı kadar iyi olacak bugün.