EKONOMİ Haber Girişi : 29 Nisan 2015 14:47

BÜYÜK BAŞARI

BÜYÜK BAŞARI
Haydar Akçelik Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri yaptıkları tasarımlar ile büyük başarı sahibi oldular
Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğünde, Türkiye İhracatçılar Meclisi işbirliği, Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri organizatörlüğünde düzenlenen "8.Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması"nda ortaöğretim kategorisinde, okulumuz Sanat ve Tasarım Alanı öğrencileri Enes GÜNEŞ, Ceren GEMİCİ, İlayda YAVAŞİ, Melike ÇÜRGÜÇ ve Tuğçe GÜNAY, tasarımlarıyla final değerlendirilmesine alınacak ilk 20 çalışmanın 5'inin sahibi oldular. 

10 Nisan 2015'te gerçekleştirilen final değerlendirmesinde, Melike ÇÜRGÜÇ'ün "PRİZAP" adını verdiği eğlence mekanları için tasarlamış olduğu oturma birimleri ve masasıyla üçlü priz konseptli tasarımı ve Tuğçe GÜNAY'ın "ARMTABLE" adını verdiği masa ve koltuğu bir arada buluşturan çok amaçlı mobilya tasarımı, ERSA Altın Ödülüne layık görüldü. 8.Ulusal Mobilya Tasarım Yarışmasında okulumuza toplamda 6 Teşekkür Belgesi ve 2 ERSA Atın Ödül kazandıran öğrencilerimize ve bu gururu yaşamamızda en büyük etken olan öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. 







Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.