GENEL Haber Girişi : 23 Aralık 2018 12:02

Cahit Ataker 'Kent ve Yerel Yönetimler' çalıştayına katıldı

Cahit Ataker 'Kent ve Yerel Yönetimler' çalıştayına katıldı
Çalıştay'a CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Aday Adayı Kimya Mühendisi Cahit Ataker de katıldı.

Kent Kültürü ve Demokrasi Derneği tarafından “Kent ve Yerel Yönetimler” başlıklı çalıştay Cumartesi günü Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezinde düzenlendi. Çalıştay'a CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Aday Adayı Kimya Mühendisi Cahit Ataker de katıldı.

Ataker çalıştayda Eski SHP Genel Başkanı ve Dışişleri Bakanı Murat Karayalçın ile bir araya geldi.Ataker ve Karayalçın yaklaşan yerel seçimler ve sosyaldemokrat belediyecilik üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Çalıştaya alanında uzman 14 isim konuşmacı olarak katılarak. “Yerel Yönetim ve Paydaşlığı”, “Yerel Yönetimlerde Karar Verme Süreçlerinde Demokratikleşme”, “Yerel Yönetim Modelleri”,   “Büyüyen Kentlerde Sürdürülebilir Enerji Kaynakları Güvenlik ve İstihdam” konu başlıkları altında toplam 4 oturumda bildiriler sunuldu. 

Ataker çalıştayın yerel yönetimlerde sosyal demokrat anlayışın hayat bulması açısından önemli olduğunu belirtti. Ataker " Sosyal demokrat belediyecilik bizim rehberimizdir. Eyüpsultan'da sosyal demokrat belediyeciliği hayata geçireceğiz. Eski SHP Genel Başkanı ve Dışişleri Bakanı Murat Karayalçın ile sosyal demokrat belediyecilik konusunda görüş alışverişinde bulunduk.Bu tür çalıştayları çok önemsiyorum" dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.