GENEL Haber Girişi : 01 Eylül 2016 11:21

Çakma Solcu Cemaat'ten gözaltına alındı

Çakma Solcu Cemaat'ten gözaltına alındı
"2010 Anayasa oylamasında "Yetmez ama evet" prppagandası yapan çakma solcu Devrimci Sosyalist İşçi Partisi üyesi Mücteba Kılıç, FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alındı.

MİT'in yaptığı titiz çalışma sonucu FETÖ'ye yönelik operasyonlar kapsamında isimlerden biri olan Avukat Mücteba Kılıç ile ilgili ilginç bilgiler ortaya çıktı. Mücteba Kılıç'ın lise yıllarından itibaren birbirinden farklı işlerde vazifelendiği anlaşıldı.Kendisini solcu olarak gösteren Mücteba Kılıç'ın yıllar önce FETÖ liderine ağlayarak şiir okuduğu ortaya çıktı.

MİT'in yaptığı titiz çalışma sonucu FETÖ'ye yönelik operasyonlar kapsamında isimlerden biri olan Avukat Mücteba Kılıç ile ilgili ilginç bilgiler ortaya çıktı.

GÖZALTINA ALINDI

Mücteba Kılıç'ın lise yıllarından itibaren birbirinden farklı işlerde vazifelendiği anlaşıldı. Kendisini solcu olarak gösteren Mücteba Kılıç'ın yıllar önce FETÖ liderine ağlayarak şiir okuduğu ortaya çıktı. Devrimci Sosyalist İşçi Partisi üyesi Mücteba Kılıç FETÖ operasyonu ile gözaltına alınmıştı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.