GENEL Haber Girişi : 30 Aralık 2023 10:20

CENGİZ ÇUP'TAN YENİ YIL MESAJI

CENGİZ ÇUP'TAN YENİ YIL MESAJI
AK Parti Eyüpsultan Belediyesi Meclis Üyesi Cengiz Çup, yeni yıl münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Çup mesajında “2023 yılı sona ererken yeni bir yıla girmenin heyecan ve mutluluğunu bütün Eyüpsultanlılarlar ve hemşerilerimizle paylaşıyor, 2024 yılının insanlık için huzur, barış ve refah getirmesini temenni ediyorum. 

 

Yeni yılda da ülkemizin ve şehrimizin her alanda ileri gitmesi, refah ve huzur ortamının devam etmesi en büyük temennimizdir. 2024 yılına büyük hedef ve amaçlarla giriyoruz. Vatandaşlarımıza hizmet için yola çıkıyoruz.

 

Belediye başkanımız Deniz Köken önderliğinde zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde vatandaşlarımız için değerlendireceğiz.

 

Toplumun tüm kesimleriyle el ele vererek Eyüpsultanımız için daha büyük hedefler koyarak çalışmalar yapmak en önemli hedefimiz olacaktır.

 

Her yeni yıl, canlanan umutların, özlemlerin, beklentilerin, mutlu yarınların habercisidir. Milletçe, üzüntü ve sevinçlerle dolu bir yıla daha veda edip, umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla girmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz.

 

Bu duygularla 2024 yılının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için barış, huzur, sağlık, güvenlik ve refah içinde geçmesini temenni ediyorum. Tüm Eyüpsultanlılarlar  ve hemşerilerimin yeni yılını tebrik ediyor, selamlarımı, saygılarımı sunuyorum.”