GENEL Haber Girişi : 10 Haziran 2018 18:27

CENGİZ OYLUM'DAN KADİR GECESİ KUTLAMA MESAJI

CENGİZ OYLUM'DAN KADİR GECESİ KUTLAMA MESAJI
Haber Eyüp Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Oylum, bin aydan daha hayırlı olan mübarek Kadir Gecesi ile ilgili bir mesaj yayımlayarak tüm Müslüman aleminin Kadir Gecesini kutladı.

Cengiz Oylum, Pazar gecesini Pazartesi gününe bağlayan gece idrak edilecek olan Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayımladı. Haber Eyüp Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Oylum, mesajında, “Başı rahmet, ortası mağfiret sonu ise azaptan kurtuluş olarak bilinen Ramazan Ayının son günlerini idrak etmekteyiz. Kur’an-ı Kerim’de bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesine ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız. Kadir suresinde bildirildiğine göre bu gecede Allah’ın izniyle melekler ve Cebrail (a.s) yeryüzüne iner ve gece boyunca yer yüzüne barış ve esenlik hakim olur. Kadir Gecesi, Müslümanlara göre çok hayırlı ve mübarek sayılan bir gecedir. Bin aydan daha hayırlı olan bu gecenin, ülkemiz başta olmak üzere tüm İslam coğrafyasına ve insanlığa sevgi, barış ve huzur getirmesini niyaz eder, başta Eyüpsultanlılar olmak üzere tüm Müslüman aleminin Kadir Gecesini kutlarım “ ifadelerine yer verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.