KÜLTÜR SANAT Haber Girişi : 05 Ekim 2015 13:28

CHP MADIMAK CARİNA’NIN GÜNLÜĞÜ’NDE BULUŞTU

CHP MADIMAK CARİNA’NIN GÜNLÜĞÜ’NDE BULUŞTU
Sivas katliamı’nın konu edildiği “Madımak: Carina’nın Günlüğü” filmi CHP Eyüp Çalışma ve Dayanışma Grubu tarafından toplu olarak izlendi.

Facebook üzerinde örgütlenerek gönüllü olarak CHP çalışmalarına katılan CHP Eyüp Çalışma ve Dayanışma Grubu bu güne kadar bir çok etkinlik organize ederek sosyal ve kültürel çalışmalar yaptı.

Grup son olarak Vieland Cinemaks Büyük salonda filmin yönetmeni ve oyuncuları ile izleyicileri buluşturma başarısı gösterdi.

Üç yüz sinema severin buluştuğu filim toplu olarak izlendi.

Filim sonrası yönetmen Ulaş Bahadır ve oyuncuları izleyicilerin sorularına yanıtladı.

Yönetmen Ulaş Bahadır filmi çekerken karşılaştığı zorlukları anlattı ve filimin dönemi nesnel olarak anlatığını ifade etti.

Filim sonrası izleyiciler yönetmen ve oyuncular ile resim çektirdiler.

CHP Eyüp Çalışma ve Dayanışma Grubu adına açıklama yapan Alper Özüpak “ amacımız dayanışma yardımlaşmayı ön plana çıkartarak insanlar arasındaki diyaloğu arttırmak. Geçmişte yaşadığımız acıların unutulmaması için geçmişimiz anlatan bu filmi toplu olarak izlemek istedik.Bunu başardık.Filmin yönetmeni ve oyuncuları ile izleyicileri buluşturduk.Bundan sonraki amacımız parti içinde sosyal ve kültürel birliktelikleri dayanışma içerisinde arttırmak olacaktır “ dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.