EKONOMİ Haber Girişi : 19 Ekim 2011 17:04

Ciğerimiz Yanıyor

Ciğerimiz Yanıyor
Terör örgütü ile yapılan Habur görüşmelerinde verilen sözler hükümet tarafından yerine gerdirilmediği için son dönemde terör olayları arttı.
Bu hain saldırı ciğerlerimizi yaktı. Son dönemde artan terör olayları hükümet ile terör örgütü’nün seçimlerden önce yapmış olduğu anlaşmanın bozulduğunu gösteriyor. Unutulmasın ki terör hiçbir toplumu teslim alamamıştır. Bizi de teslim alamayacaktır. 
rn

rn
Terör örgütü ile yapılan Habur görüşmelerinde verilen sözler hükümet tarafından yerine gerdirilmediği için son dönemde terör olayları arttı. Ne söz verildi ne konuşuldu bilmiyoruz.Ama bir anlaşmazlık söz konusu.
rn

rn
Artan terör olayları şunu gösteriyor ki hükümet ile terör örgütü arasında yapılan gizli görüşmeler onaylanamaz. Yapılan görüşmelerin yanlışlığı ortaya çıkıyor. Bu yanlışlığı görmek için bu kadar şehit vermemize gerek yok.
rn

rn
Bu yaşananlar ABD ve İsrail’in başını çektiği bizim de başbakanımızın eş başkanı olduğu “BÜYÜK ORTADOĞU PROJESİ” içerisinde değerlendirilmelidir.
rn

rn
Türkiye otuz yıldır terör sorunu yaşıyor.Ortadoğu da sınırlar değişiyor.Hükümetler düşüyor.Ama maalesef ülkemizde terör bir türlü sonlandırılamıyor.Bence üzerinde düşünülmesi gereken konu budur. 
rn
Türk ve Kürt halkı arasında bir sorun yoktur. Halklar kardeştir. Ama emperyal güçler bu oyunu üzerimizde oynuyor.
rn

rn
Tüm ulusumuzun başı sağlosun.Ölen şehitlerimize Tanrıdan rahmet ailelerine sabır diliyorum.Tüm  herkes sabırlı ve sağduyulu olmalı.Zor günler geçiyoruz.