MAGAZİN Haber Girişi : 04 Temmuz 2017 18:07

CUMHURBAŞKANI'NIN FOTOĞRAFLARI TIKLANMA REKORU KIRDI

CUMHURBAŞKANI'NIN FOTOĞRAFLARI TIKLANMA REKORU KIRDI
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Boğazı manzarası eşliğinde çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal paylaşım sitesi İnstagram ve Facebook hesaplarından özel fotoğraflar paylaştı.

ON BİNLERCE BEĞENİ VE YORUM YAĞDI

Cumhurbaşkanlığı Tarabya Yerleşkesi'nde dün çekilen fotoğraflar, on binlerce beğeni ve yorum aldı. Fotoğraflarda Erdoğan'ın arkasında İstanbul Boğazı manzarası görünüyor.

İSTANBUL'DAN "SEVGİLİM" DİYE BAHSETMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'u ancak şairlerin diliyle anlatabileceğini dile getirerek, bu sözleri söylemişti:

"Sade bir semtini sevmenin bile bir ömre değdiği İstanbul. Gözleri kapalı dinlediğim İstanbul. Adını göklere yazarsam düşlerimden mehtabının kaybolacağına korktuğum İstanbul. Benim zaman mekan aşıp geçmiş sevgilim, vatanım İstanbul. Güleni şöyle dursun, ağlayanı bahtiyar İstanbul. Bir kanat vuruşunda bulutlarda, bir süzülüşte vatanımız dalgalarda olduğumuz İstanbul. İki kıtadaki insanlar gibi sarmaş dolaş olacak semtleriyle bizi kucaklayan İstanbul. Sana geldim,içim ümitlerle dolu, beni sarhoş etme ne olur dediğimiz İstanbul. Seni görüyorum yine, gözlerimle kucaklar gibi uzaktan dediğimiz İstanbul.Rumeli Hisarı'nda oturup bir türkü tutturduğumuz İstanbul. Söze yine sen kazandın İstanbul', ben yenildim diye başlayıp sonunda yine emrindeyim diye bitirdiğimiz İstanbul. Rahmetli Aşık Veysel gibi, seversen olayım yarın İstanbul. İstanbul'l, ben de sizleri seviyorum."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.