SPOR Haber Girişi : 14 Ekim 2014 12:01

Derbi 11'leri şekillenmeye başladı

Derbi 11'leri şekillenmeye başladı
G.Saray-F.Bahçe derbisine sayılı günler kala sakat ve cezalı futbolcuların çokluğu iki teknik adamın da canını sıkıyor
Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray'a konuk olacak Fenerbahçe'de, savunma ortasında görev alan 2 yerli oyuncunun da olmayışı tüm kadronun yapısını bozdu.

Egemen Korkmaz, geçen sezondan kalma sakatlığını atlatıp antrenmanlara başlamış olsa da uzun süredir maça çıkmadı ve sezon başı kampında da yer alamadığı için kondisyon sorunları var. Bekir İrtegün ise Konyaspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle 2 maç ceza aldı ve bu maçta forma giyemeyecek.

STOPERDE 2 YABANCI alterNATİFSİZ
Mehmet Topal'ın stopere kayması düşünülebilir ancak savunma önünde oynadığı hayati rolü oynayabilecek herhangi bir oyuncu olmadığı için bu plan da çok düşünülmüyor. Bu nedenle Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal'ın savunmanın ortasında Bruno Alves ile form seviyesi yüksek olan Michal Kadlec'e forma vermesi bekleniyor.

Savunmada 2 yabancının yer alması nedeniyle ya Diego ve Meireles ikilisinden vazgeçilecek, ya da ileri 3'lüden biri feda edilecek.

SOW'UN YERİNE ALPER POTUK
Senegal Milli Takım kampından sakat dönen Sow'un iyileşmemesi ya da İsmail Kartal'ın düşünmemesi durumunda, geçen sezon ileri üçlünün solunda başarılı bir performans ortaya koyan Alper Potuk tercih edilebilir. Alper Potuk'un takım savunmasına yapacağı katkı da İsmail Kartal'ın elini rahatlatır. Bu durumda Meireles veya Diego'dan biri de forma giyebilir.

Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i: Volkan - Gökhan - Alves - Kadlec - Caner - Mehmet Topal - Emre - Diego Ribas - Alper - Kuyt - Webo

GALATASARAY DAHA RAHAT
Fenerbahçe cephesindeki sıkıntılara nazaran sarı-kırmızılılarda durumu belirsiz tek futbolcu Burak Yılmaz.

Sakatlığı nedeniyle milli takımın Çek Cumhuriyeti ve Letonya karşılaşmalarında oynayamayan golcü futbolcunun sağlık durumunun her geçen gün daha da iyiye gittiği öğrenildi.

Tedavisi devam eden golcü futbolcu henüz idmanlara başlayamadı. Prandelli'nin Burak'ın maça yetişmemesi durumunda ileri uçta Umut Bulut'a şans vermesi bekleniyor.

Galatasaray'ın muhtemel 11'i: Muslera - Tarık - Chedjou - Semih - Veysel - Melo - Selçuk - Dzemaili - Sneijder - Olcan - Umut Bulut (Burak)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.