GENEL Haber Girişi : 13 Mart 2022 10:23

DEVA PARTİSİ’NDE KADIN YÖNETİCİLERE TAHAMMÜL YOK

DEVA PARTİSİ’NDE KADIN YÖNETİCİLERE TAHAMMÜL YOK
Deva Partisi’nde seçilmiş kadın yöneticilere karşı görevden alma operasyonları yapılıyor.

Demokrasi söylemleri ile topluma güven vermeye çalışan Deva. Partisi seçilmiş kadın ilçe başkanlarına karşı antidemokratik yöntemler ve mobing uyguluyarak görevden alıyor yada istifa etmeye zorluyor.

 

Beş ay önce Ali Babacan’ın da katıldığı kongre ile Eyüpsultan İlçe Başkanı Seçilen Arife Yıldırım 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesi İl başkanlığı tarafından görevden alınmasının tepkileri bitmeden bir görevden alma haberi de Bandırmadan geldi.

 

 

Deva Partisi Bandırma Kurucu İlçe Başkanı ve yapılan kongre ile Bandırma ilçe başkanı seçilen Dr. Ayşegül Özdemir telefonla görevden alındığını öğrendi.

 

Basın toplantısı ile açıklama yapan Dr. Ayşegül Özdemir parti üst yönetimi tarafından mobing gördüğün istifa etmesi için baskı yapıldığını ifade etti.

 

Deva Partisi’nde daha önce de kadın ilçe başkanlarının istifaları gerçekleşmiş ama arka planlarının ne olduğu sorgulanmamıştı.

 

Kamuoyunda gayet modern bir görünüm çizen mini etekli kadınları ön saflara koyan Ali Babacan’ın bu konuda neden sessiz kaldığını merak diyor?