GENEL Haber Girişi : 14 Nisan 2022 16:15

DOĞAN SARITAŞ’TAN RAMAZAN ZİYARETLERİ

DOĞAN SARITAŞ’TAN RAMAZAN ZİYARETLERİ
CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş Alibeyköy Osmanlı Parkı’nda kurulan ramazan stantlarını ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi.

Sarıtaş’a ziyaretinde partililer ve meclis üyeleri eşlik etti.

 

 

Dernek stantlarını tek tek dolaşan CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş vatandaşların Ramazan ayını tebrik ederek, onlarla sohbet etti.

 

 

Ramazan ayının önemine dikkat çeken Sarıtaş "Cenab-ı Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Yaptığımız ibadetleri kabul ve makbul etsin. Burada sizlerle beraber aynı havayı teneffüs etmekten mutluluk duyuyorum. Rahmet, bereket ve oruç ayı olan Ramazan; kardeşlik ve sevgi bağlarının güçlendiği, ruhlarımızın güzel öğütlere ve uyarıcı telkinlere açık olduğu, manevi duygularımızın canlılık kazandığı, birlik ve beraberliğimizin daha da güçlendiği kutsal ve uğurlu bir aydır. Bu ayda yaratılan manevi hava toplum olarak birlik beraberliğimizi çoğaltmaktadır. Pandemi dolayısı ile iki yıldır bir araya gelemiyorduk. Burada yapılan organizasyonu önemsiyoruz. Tüm derneklerimiz ve vatandaşlarımız ile bir arada olmakta mutluyuz.

 

 

Ülkemizde yaşanan ekonomik kriz vatandaşlarımızın alım gücünü zayıflatıyor. Ramazan ayında vatandaşlarımıza yardım kolileri ve alışveriş çekleri dağıtarak sofralarını kurmalarına yardımcı oluyoruz. Ama ‘Taşıma suyu ile değirmen dönmez’ en kısa sürede erken seçim yapılmalıdır. Hükümet vatandaşlarımızın alım gücünü zayıflatmıştır. İnşallah bir sonraki ramazanda partimiz iktidar olur ve halkımız rahat nefes alır” dedi.