GENEL Haber Girişi : 17 Temmuz 2021 11:50

EDİP ANT’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

EDİP ANT’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
Gündem Gurup İcra Kurulu Başkanı Edip Ant Kurban Bayramı kutlama mesajı yayınladı.

Edip Ant mesajı’nda kardeşlik ve barış vurgusu yaptı.

Bayramlar; karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu, toplumsal barışın, millet olma bilincinin ve birlikte yaşama iradesinin güç kazandığı günlerdir. 

Bu manevi ve müstesna günleri, dargınlık ve kırgınlıklarımızı bir kenara bırakarak, sevgi dostluk ve kardeşlik duygularımızı en yoğun şekilde güçlendirerek, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için fırsata çevirmeliyiz.

Büyüklerimizi, akrabalarımızı, görüşmek isteyip de görüşemediğimiz yakınlarımızı, dostlarımızı ziyaret etmek, hal ve hatırlarını sormak için bu günleri fırsat olarak görmeliyiz.

Fakiri, kimsesizi, yetimi, öksüzü, yaşlıyı her zaman bağrına basmış bir milletin fertleri olarak, manevi duyguların yoğunlaştığı bu günlerde yardımsever halkımızın, kimsesiz, yardıma muhtaç çocuklar ile ilgiye muhtaç yaşlılarımızdan maddi ve manevi desteklerini esirgemeyeceklerine yürekten inanıyorum.

Bu vesileyle bayramın birlik beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim kılması ve ülkemize huzur getirmesi dileğiyle, mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.