GENEL Haber Girişi : 26 Haziran 2023 22:27

EDİP ANT’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

EDİP ANT’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
Gündem İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Edip Ant, Kurban Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı. Ant mesajı’nda kardeşlik, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

“Bayramlar, hoş görme temeline dayanan, manevi iklimleriyle bizleri sarmalayan, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel anlarının yaşandığı müstesna günlerdir.  

 

Sevgi ve kardeşliğin, birlik ve beraberlikle yoğrulduğu bu özel günler, toplumumuzda mazi ile atinin arasında güçlü bir gönül bağıdır. Ülkemiz ve tüm İslam âlemi için manevi değerlerin pekiştirildiği Kurban Bayramı, dargınlıkların, küskünlüklerin yükünden kurtulmak için bulunabilecek en anlamlı fırsattır. Vefa, şefkat ve merhamet duygularıyla bürülü günlerin oluşumunda bizlere ulvi değerleri işaret eden bu bayram, paylaşmaya ve de yardımlaşmaya açılan önemli bir kapıdır. 

 

Bu yılki Kurban Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu buruk bir şekilde yaşadığımızı belirtmek ister; 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin bizlerde oluşturduğu hüzün ve acı ile hayatını kaybeden her bir vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına, başsağlığı dilerim. 

 

Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramı’nın paylaşıma ve huzura vesile olmasını diliyor; tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.

 

Selam ve Saygılarımla”

 

Edip Ant

Gündem İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı