GENEL Haber Girişi : 31 Aralık 2018 12:59

EDİP ANT’DAN YENİ YIL MESAJI

EDİP ANT’DAN YENİ YIL MESAJI
Gündem Grup İcra Kurulu Başkanı Edip Ant yeni yıl mesajı yayınladı

Gündem Grup İcra Kurulu Başkanı Edip Ant mesajında 2019’un ekonomik çözümlerin ve özgürlüklerin yaşandığı bir yıl olması temennisinde bulundu.

2018’de yaşadığımız ekonomik sıkıntılar birçok iş adamını ve vatandaşımızı zor durumda kalmasına sebep oldu. İnşaat sektörü başta olmak üzere birçok sektörde daralmalar yaşandı. Temel hak ve hürriyetlerin dönem dönem askıya alındığı bir yıl oldu. İş dünyası olarak önemli sıkıntılar yaşadık. Birçok iş adamı iflasın eşiğine geldi. Vatandaşlarımız çok ciddi ekonomik sorunlar yaşadı.

2019 yılı ekonomik darboğazın atlatıldığı iş dünyasının ve vatandaşlarımızın nefes aldığı bir yıl olmasını temenni ediyorum. Barış, özgürlük ve kardeşlik dolu bir yıl geçirelim.

2019’u demokrasi, barış, adalet, özgürlük ve ekonomik çözümlemeler için başarılı adımların atılacağı bir yıl olması dileği ile yeni yılınızı kutluyoruz. 2019’un toplumsal barış ve kardeşlik yılı olmasını temenni ediyorum

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.