GENEL Haber Girişi : 02 Nisan 2018 13:46

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Dernekleşti

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Dernekleşti
Kamuoyunda  EYT olarak tanınan emeklilikte yaşa takılanlar dernekleşti. Derneğin adı Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma Derneği oldu.

Cumartesi günü dernek açılışını yapan emeklilikte yaşa takılanlar derneği bir çok siyasetçi ve emeklilik mağdurunu bir araya getirdi. Perpa Ticaret Merkezi’nde dernek merkezini açan EYT emekli olma mücadelesini kurumsalaştırmış oldu.

Dernek Başkanı Gönül Boran Özüpak “ Yıllardır prim gün sayımızı doldurmuş olmamıza ragmen emekli olamıyoruz. Bu konuda birçok çalışma yürütmemize ragmen emeklilik hakkımızı çıkarılan yasalardan dolayı gasp edilmiş olarak görüyoruz. Derneğimiz kurmaktaki amacımız sesimiz kurumsal olarak duyırmak. Türkiye’nin her ilinde EYT mağdururları var. Amacımız tüm arkadaşlarımıza ulaşarak gür bir ses ile hakkımızı istemek. Bugün bizi yanlız bırakmayan açılışmızıda bizi onurlandıran tüm herkese teşekkür ederim” dedi

Etiketler : eyt
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.