GENEL Haber Girişi : 02 Haziran 2021 07:18

EMEL BİLENOĞLU’NDAN MİRAN BEBEĞE DESTEK

EMEL BİLENOĞLU’NDAN MİRAN BEBEĞE DESTEK
Emel Bilenoğlu’nun arkadaşları Emel Bilenoğlu’na süpriz doğum günü kutlaması yaptı. Doğum günü kutlaması Mirhan bebeğe yardım kampanyasına dönüştü.

Emel Bilenoğlu doğum günü kutlamasında “#MirhanaNefesOl” sloganı ile başlatılan yardım kampanyası için sosyal medyada canlı yayın yaptı.

 

 

Kendisine doğum günü hediyesi vermek isteyen arkadaşlarına Mirhan bebeğe hediyeler alarak ekonomik destek olmalarını sağladı.

 

 

SMA hastası olan Mirhan bebek için valilik izni ile başlatılan kampanyaya sosyal medya üzerinden canlı yayınlar yaparak destek olan Emel Bilenoğlu doğum günü’nde kendisine hediye almak isteyen arkadaşlarına hediyelerini Mirhan bebeğe yardım yaparak vermelerini istedi.

 

 

Sosyal medyada canlı olarak yapılan yardıma birçok kişi katılarak hediyeler alarak Mirhan bebeğin ameliyat olması için destek oldu.

 

 

Bilenoğlu yaptığı açıklamada “Arkadaşlarımız doğum günümü kutlamak istediler. Kendileri yaptıkları organizasyon ile SMA hastası Mirhan Bebek için “#MirhanaNefesOl” kampanyası çerçevesinde hediyelerini Mirhan bebeğin ameliyatı için destek oldular.  Bende uzun süredir sosyal medyada yaptığım canlı yayınlar ile kampanya ’ya destek olmaya çalışıyorum. Tek isteğimiz Mirhan bebeğin sağlığına kavuşması. Kampanyaya katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim.”