GENEL Haber Girişi : 22 Nisan 2018 16:05

EMİN ATMACA'DAN 23 NİSAN MESAJI

EMİN ATMACA'DAN 23 NİSAN MESAJI
Ak Doğu İşadamları Derneği Başkanı Emin Atmaca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Emin Atmaca mesajında "23 Nisan, Kurtuluş ve Bağımsızlık Savaşı'nın milli bir meclis yönetiminde kazanılması mucizesidir.23 Nisan, egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunun tescilidir.Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ün dediği gibi: "Bütün cihan bilmelidir ki, artık bu milletin başında hiçir kuvvet yoktur, hiçbir makam yoktur. Yalnız bir kuvvet vardır. O da milli egemenliktir. Yalnız bir makam vardır. O da milletin kalbi, vicdanı ve mevcudiyetidir."

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın halkımızla beraber kutlanmasına bugün herzamankinden dah fazla ihtiyaç vardır. Bu bağlamda tüm halkımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, bugünleri bize armağan eden başta Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bu mücadelede emeği geçen arkadaşlarını birkez daha şükranla anıyor ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarım" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.