GENEL Haber Girişi : 08 Mart 2016 13:30

EMİN ATMACA'DAN 8 MART KAHVALTISI

EMİN ATMACA'DAN 8 MART KAHVALTISI
Başkanlığını Emin Atmaca’nın yaptığı Aktif Doğu İşadamları Derneği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Emin Mangalbaşı’nda kahvaltılı şiir günü yaparak 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Açık büfe kahvaltı servisinin yapıldığı etkinlikte izdiham yaşandı. Farklı çevrelerden kadınların buluştuğu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde şiirler ve müzik eşliliğinde kadınlar kahvaltı yaptı.

Etkinliğe katılan kadınlar adına Ak Doğu İşadamları Derneği Başkanı Emin Atmaca’ya teşekkür eden Aysel Can Akgün “8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde toplumun her kesimine kollarını uzatan başkanımıza teşekkür ederim. Sanata ve sanatçıya her zaman büyük saygısı olan Sayın Emin Atmaca’ya düzenlediği bu etkinlik ile Yaseder’li şair ve yazarla ile güzel bir atmosfer yaşıyoruz.8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyoruz. Her şey için tekrar çok teşekkür ederiz”

Ak Doğu İşadamları Derneği Başkanı Emin Atmaca da yaptığı konuşmada Dünya Kadınlar Günü’nün önemine vurgu yaptı Atmaca  “ Kadın ve Demokrasi buluşmasına şahsım ve derneğim adına hoş geldiniz.  Kadınlarımıza değer vermek geleceğe yapılan en büyük yatırımdır ‘Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır’ anlayışı ile değil. ‘Her başarılı erkeğin yanında başarılı bir kadın vardır’ anlayışı ile yürüyelim. Kadınlarımız maalesef toplumuzda hakkettiği yerde  değildir. Doğumdan ölüme kadar hayatın her alanında varlıklarını hissettiğimiz bizi biz yapan kadınlarımızın bu güzel gününü yürekten kutluyorum” dedi.

Etkinlik Yaseder’li şairlerin şiirleri şiir okumaları ile son buldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.